Cheratina este o proteină fibroasă ce face parte din structura părului, unghiilor și stratului extern al pielii. Cheratina este responsabilă de calitatea părului tău și de structura sa, fiind cunoscută drept una dintre cele mai rezistente proteine.

Care sunt beneficiile sale?

Cheratina are o afinitate deosebită pentru zonele degradate ale firului de păr, reface structura firului și netezește celulele care se suprapun pentru a forma firele de păr, de aceea după un tratament cu cheratină părul devine neted și strălucitor. Utilizată în produsele pentru întărirea părului, cheratina ajută și la prevenirea ruperii firelor. Acest fapt este posibil datorită capacității de a se lega de structura firelor despicate, acoperind cuticula și îndreptând-o. Rezultatul este un păr strălucitor și puternic.

Tratamentul conceput de laboratoarele Sinergy Cosmetics conferă o acțiune dublă atât pentru structura internă cât și pentru cea externă a firului de păr.

Combinația perfectă de cheratină, colagen și ulei de argan pătrunde în straturile profunde ale părului, restructurând din interior spre exterior firele. Rezultatul acestei combinații este un păr bogat și plin de viață.

Șampon cu cheratină pentru păr fragil

Baie restructurantă cu acțiune intensivă. Formula inovatoare oferă fibrei capilare cheratină în combinație cu proteine ce hrănesc și protejează de agresiunea mediului extern, rezultând un păr refăcut, moale, strălucitor și plin de vitalitate. Șamponul acționează în mod delicat, înmoaie partea deteriorată a părului și depozitează primul strat de molecule de cheratină în structura solzoasă a firului de păr. Astfel, pregătește părul pentru aplicarea măștii.
Utilizare: Masați delicat - Lăsați să acționeze 2 minute - Îndepărtați cu apă călduță.
Rezultat: Păr hidratat și moale.

Mască cu cheratină pentru păr fragil

Combinația dintre cheratină și colagen conferă materie vitală structurii firului de păr, restaurând structura inițială a părului afectat de tratamente chimice și factori externi. Masca este combinația perfectă dintre conținutul înalt de cheratină și colagen hidrolizat. Penetrează stratul intern al părului, restaurând stratul cheratinos pe toată lungimea firului de păr.

Utilizare: Aplicați pe întreaga lungime a firului de păr în sensul invers creșterii firelor - Timp de acțiune sub o sursă de căldură de 5/10 minute. Apoi răciți - Îndepărtați cu apă călduță
Rezultat: Păr sănătos, puternic plin de viață și moale de la prima aplicare

Infuzie de cheratină și argan

Reintegrează cheratina în structura părului, penetrând-o profund. Cheratina întărește cuticula și îmbunătățește structura, în timp ce arganul protejează lungimea firului de păr de daunele ulterioare (produse de styling, surse de căldură etc). Rezultatul este un păr moale, strălucitor și flexibil. Infuzia este concepută în mod special pentru părul foarte deteriorat, reintegrând cheratina în interiorul firului de păr, umplând golurile și depozitând cheratină în partea externă a sa, compactând structura acesteia.
Utilizare: Aplicați pe întreaga lungime a firului de păr în sensul invers creșterii firelor - pieptănați - puteți urma pașii de styling.
Rezultat: La fiecare tratament se întărește structura, strălucirea, culoarea, forța și integritatea părului. Utilizarea periodică va menține rezultatele în timp.