Seturile cosmetice sunt printre cele mai apreciate idei de cadouri. Surprinde cu un cadou o femeie dragă ție, alegând un set personalizat, dedicat îngrijirii zilnice. Te invităm să alegi dintre seturi Solanie, Dr. Spiller, MCCM-Medical Cosmetics și Karaja make-up.

 

 

Concepţia de îngrijire a pielii bazată pe componente naturale din plante - a liniilor de produse Solanie, înfăptuieşte forţa de autovindecare a naturii în cosmetică. Pe lângă abordarea holistică a unor elemente, se alătură substanţe active antice şi moderne cu care efectele tratamentelor cosmetice depăşesc îngrijirea clasică a pielii.

 

Gama Dr. Spiller a creat încă din anul 1959 produse pentru îngrijirea tenului care completează și susțin sistemul natural propriu al pielii.

 

 

MCCM-Medical Cosmetics reprezintă unul dintre principalii producători farmaceutici mondiali de medicină estetică și cosmetică medicală. Produsele finite sunt utilizate de clinici medicale, saloane de estetică, spa-uri.

 

 

Brandul Karaja, cu o experiență de peste 30 ani, produce o linie completă de machiaj profesional de ultimă generație, care se adresează femeilor care nu-și doresc doar un aspect impecabil, dar sunt atente și la sănătatea pielii lor.

 

 

Pentru că SisiCosmetice admiră și apreciază feminitatea!