Din cele mai vechi timpuri femeile au recurs la diverse metode și mijloace de îngrijire pentru menținerea frumuseții pielii. Ulterior, specialiștii renumitelor branduri mondiale au descoperit diverse componente cu proprietăți utile, care, deși par a fi ciudate, sunt extrem de eficiente.



Caviarul negru a devenit un ingredient utilizat în principalele produse dermato-cosmetice, iar multe centre estetice îl includ ca ingredient de bază.

Care sunt proprietățile benefice ale caviarului în îngrijirea pielii?

  • Bogat în fosfolipide: ele ajută la menținerea nivelelor de hidratare ale pielii, îmbunătățind și întărind fermitatea acesteia;
  • Conținut ridicat de aminoacizi: acestea fac parte din structura fibrelor elastice, evitând astfel flaciditatea pielii;
  • Bogat în proteine: caviarul conține o proteină capabilă să accelereze procesul de regenerare a celulelor;
  • Are un conținut ridicat de vitamine (în special, vitamina A, B2, B6, B12, C și F), precum și oligoelemente și săruri minerale.

Solanie a creat programul de tratament "Caviar Exclusiv", în care sunt folosite din caviar atât extractul pe bază de apă, cât și cel pe bază de grăsimi.

La această linie puteți găsi o gamă completă de produse cosmetice profesionale de la crema de zi la cea de noapte, cremă pentru zona ochilor și mergând până la măști și seruri pe bază de caviar.

Produsele cosmetice din Linia specială cu caviar a brandului Solanie sunt destinate tenurilor alipice atât mature cât și tinere, atât pentru prevenție cât și pentru combaterea semnelor de maturitate instalate deja.

Protocolul acestui tip de tratament conține mai multe etape:

Plan de tratament

Tratament cu Caviar

  Descarca