Beneficiile acidului hialuronic și ale peptidelor sunt foarte bine cunoscute deja în tratamentele cosmetice de întinerire. Dacă vom combina, însă, aceste beneficii cu efectele radiațiilor infaroșii vom obține rezultate uimitoare atât în ceea ce privește aspectul ridurilor de expresie, a tonusului și elasticității pielii căt și al uniformizării culorii. Putem vorbi de un veritabil tratament de rejuvenare facială.

Acidul hialuronic are proprietatea de a înmagazina o mare cantitate de apă (de 1000 de ori mai mult decât greutatea sa) este componentă a matricei extracelulare și menține pielea sănătoasă și fermă, reduce semnele îmbătrânirii (o piele hidratată corect înseamnă mai puține riduri), are proprietăți antioxidante, previne uscarea pielii, etc.

Despre peptide ar fi foarte multe de spus, ceea ce este însă foarte important de reținut este că ele reprezintă noul ingredient minune în materie de îngrijire a pielii. Fie că vorbim de tetra, penta sau hexa peptide, ele sunt lanțuri de aminoacizi care formează proteinele din organism. Colagenul dintre toate tipurile de proteine este în mod deosebit important pentru piele. Colagenul este cel care menține pielea fermă și tânără.

Brandul Solanie, în Linia Mezopeptide și mai precis în Complexul de hidratare în profunzime Pro Hyaluron 3 Peptide, combină acidul hialuronic (cu molecule de trei dimensiuni diferite), cu trei peptide și anume cu Neodermyl, Rubixyl și Leufasyl, cu efect miraculos în îmbunătățirea fermității pielii, a elasticității ei, a estompării ridurilor profunde și eliminării ridurilor fine.

Neodermylul, conține Lisinat de Cupru, o prolină, care are rol în metabolismul proteinelor și are efect geriatric, adică, de întârziere a procesului de îmbătrânire.

Rubixylul este o peptidă care sprijină comunicarea între “receptorii de frumusețe”, împrospătează pielea obosită datorită stresului, hidratează și reduce adâncimea ridurilor.

Leufasylul este asemănător botoxului și relaxează musculatura facială, reducând astfel adâncimea ridurilor de expresie.

Dacă la toate aceste beneficii adăugăm și lumina LED polarizată de culoare roșie sau radiațiile infraroșii, utilizând Polarlight-aparatul de tratament facial cu lumină LED polarizată efectul tratamentului cosmetic este miraculos. Lumina roșie are o lungime de undă cuprinsă între 645-670 nm și poate pătrunde până la 2,5 cm în piele, stimulând astfel țesuturile și celulele pielii. Îmbunătățește aportul local de sânge, de substanțe nutritive și oxigen, astfel, stimulează procesele de regenerare celulară și sinteza de colagen și elastină.

Etapele TRATAMENTULUI DE ÎNTINERIRE A PIELII MATURE CU MEZOPEPTIDE, PRO HYALURON COMPLEX SOLANIE ȘI LUMINĂ LED POLARIZATĂ sunt identice cu cele ale unui tratament clasic antiaging doar că, la finalul tratamentului utilizăm LUMINA LED ROȘIE, al cărei rol este de a intensifica acțiunea substanțelor active utilizate.

 

Pașii tratamentului:

  • Demachiere: Loțiune demachiantă Micelară + Spumă demachiantă

  • Exfoliere: Gel exfoliant Pro Fine Enzyme Peeling

  • Hidratare + Ultrasunet: Loțiune tonică hidratantă Struguri – Hialuron + Complex de hidratare în profunzime Pro Hyaluron 3 Peptide + Gel Hialuron Plus pentru ultrasunete

  • Masaj: Mască regenerantă de masaj Pro Firm Recovering cu 3 Peptide

  • Lumină LED: PolarLight - Aparat de tratament facial cu lumină LED polarizată

  • Mască: Mască alginată antirid Botox Effect

  • Cremă de final: Cremă activantă Peptide-In Booster Ceramid 24 PLUS

Plan de tratament

Tratament de întinerire cu MezoPeptide, Pro Hyaluron Coplex si Lumină Led

  Descarca