Este binecunoscut faptul că vitamina C îmbunătățește sănătatea organismului, întărește sistemul imunitar, dar ea, are multiple beneficii și asupra pielii. În primul rând are ușor efect decolorant, uniformizând culoarea tenului, neutralizează radicalii liberi și este un element important în sinteza de colagen. Fără vitamina C nu pot fi reînoite fibrele de colagen. Acestea ar fi principalele trei beneficii aduse pielii, de către aportul de vitamina C din creme. Fie că folosim produse cosmetice care conțin vitamina C, pentru prevenirea îmbătrânirii premature a tenului sau pentru revigorarea lui, trebuie să știm că prin neutralizarea radicalilor liberi practic protejăm ADN-ul celular, atât de important în regenerarea pielii în menținerea sănătății și aspectului tineresc al acesteia.

Vitamina C, o găsim sub diverse forme în produsele cosmetice, dar este demonstrat faptul că acidul ascorbic pur, este cel mai eficient atunci când vorbim de penetrarea barierei pielii. Eficacitatea vitaminei C, este sporită însă atunci când este combinată cu alți antioxidanți, cum ar fi de exemplu vitamina E sau în combinație cu ACIDUL HIALURONIC.

Datorită beneficiilor multiple marile branduri cosmetice creează linii speciale, destinate tenurilor mature și nu numai, care conțin creme, măști, seruri, fiole, ce au în compoziția lor vitamina C. Brandul Dr. Spiller, cunoscut pentru produsele sale biomimetice, prin Linia “VITAMIN C-PLUS “ oferă posibilitatea de prevenire a îmbătrânirii premature a tenului, precum și de îmbunătățire a calității acestuia, dacă semnele îmbătrânirii s-au instalat deja.

Tratamentele profesionale cu produse care conțin vitamina C, au efect antiaging, însă combinate de exemplu cu RADIOFRECVENȚA pot fi transformate în veritabile tratamente de lifing facial. Radiofrecvența, prin undele magnetice care pătrund până în straturile profunde ale pielii, provoacă o încălzire locală semnificativă care duce la “scurtarea” fibrelor de colagen, intensifică sinteza colagenului, iar vitamina C din produsele cosmetice, mărește eficiența tratamentului.

Pentru ca efectele tratamentului, luminozitate, prospețime, aspect tineresc, să se păstreze în timp, se recomandă utilizarea zilnică constantă, a produselor cu Vitamina C Plus Dr.f Spiller.

 

Plan de tratament

Tratament de Lifting cu Vitamina C-plus și radiofrecvență - Dr. Spiller

  Descarca