« Inapoi

Galvanoderm

galvanoderm Galvanodermul face parte din aparatura cosmetica care furnizeaza curent continuu, care se foloseste in cosmetica pentru tratamentele de ionizare si dezincrustare ca o actiune chimica. Aparatul cosmetic, galvanodermul furnizeaza curent continuu obtinut prin redresarea curentului alternativ cu ajutorul unui redresor si trecut prin unele dispozitive de filtrare.

Procedeul de dezincrustare ajuta in curatarea profunda a pielii, prin care se indeparteaza de la suprafata pielii si din foliculii pilosebacei surplusul de sebum. De obicei se lucreaza in sistem monopolar cu polul pozitiv pe fata. Sub efectul curentului galvanic, folosind o solutie de carbonat de sodiu 1% se obtine saponificarea sebumului, adica transformarea acestuia in produsi solubili in apa, ce se indeparteaza usor de pe piele pentru ca sebumul este format din colesterol, grasimi neutre si acizi grasi nesaturati. Dezincrustarea se mai poate executa separat intr-un tratament special sau in cursul tratamentului cosmetic.
Prin dezincrustare se degreseaza tenurile grase si incarcate, adica se curata profund. Procedeul se mai numeste anaforeza, ce inseamna ionogalvanizarea in tesuturi a unei substante electropozitive. Prin acest tratament facial se indeparteaza excesul de sebum cu ajutorul unei solutii dezincrustante sau cu ajutorul curentului galvanic. In cursul acestui proces de dezincrustare se saponifica depozitele de grasime, indepartand astfel sebumului, impuritatile si comedoanele de la nivelul pielii.
Principiu de actiune este ca grasimea de pe fata se amesteca cu solutia dezincrustanta (bazica), iar impreuna cu caldura degajata de corp sau de aparatul numit galvanoderm se realizeaza un proces de saponificare, transformand sebumul intr-o forma solubila care este usor de indepartat. In cazul comedoanelor, acestea aluneca imediat, lasand tenul curat, fara a leza tesutul din vecinatate. Solutiile utilizate in tratamentului cosmetic de dezincrustare manuala contin enzime, care usureaza extractiile, fara edeme sau leziuni ale tesuturilor.

Dezincrustare electrica

Acest tratament cosmetic utilizeaza galvanodermul, un aparat cosmetic care functioneaza pe baza de curent galvanic (cu ajutorul unor electrozi) si o solutie dezincrustanta de carbonat de sodiu care sub actiunea curentului galvanic disociaza. Prin acest proces se formeaza hidroxid de sodiu la nivelul suprafetei seboreice, ce saponifica sebumul din piele acesta fiind usor de indepartat. Folosirea curentului galvanic implica aplicarea unui curent direct de frecventa joasa pe suprafata pielii si are ca scop patrunderea anumitor substante prin bariera epidermei catre derm, acolo unde se produc colagenul si elastina. Dezincrustarea, folosind ioni negativi, decongestioneaza tenul gras - acneic, degreseaza pielea, iar folosirea ioniilor pozitivi asigura o mai mare absorbtie a ingredientiilor hidratanti. Curentul galvanic are o actiune dubla asupra pielii, una chimica (dezincrustarea) si una ionica (ionoforeza). Polul negativ ajuta inmuierea punctelor negre acumulate in foliculi si inmuierea sebumului. Electronii care circula in mod continuu creaza o relaxare a terminatiilor nervoase. Dezincrustarea electrica se recomanda pentru tenurile seboreice, tenurile grase, acneice, cu porii dilatati si cu comedoane.
Beneficii: asigura o curatare profunda a pielii, ofera luminozitate, stimuleaza circulatia sangvina, stimuleaza nutritia pielii si accelereaza regenerarea profunda a pielii.

Tratamentul cosmetic de dezincrustare cu galvanoderm

Tratamentul cosmetic cu curent galvanic este considerat ca un facelift non-chirurgical pentru ca estompeaza ridurile si imbunatateste circulatia sangvina a pielii. Polul negativ al electrodului contribuie la absorbtia solutiei saline in straturile pielii. Ionii negativi dizolva sebumul astfel se obtine o piele cu aspect sanatos si luminos. Ionii negativi stimuleaza circulatia sangvina si limfatica a pielii, inmoaie tesuturile, stimuleaza terminatiile nervoase, produc a reactie alcalina si ajuta absorbtia substantelor active in straturile mai profunde ale pielii.

Etapele tratamentului:

  • Se curata fata cu un gel de curatare.
  • Se aplica pe piele un gel incarcat negativ.
  • Se aplica un gel dezincrustant.
  • Electrodul cu maner trebuie tinuta de clienta in mana stanga.
  • Se foloseste apoi electrodul facial, plat pe regiunile care au nevoie de dezincrustare.
  • Se porneste galvanometru si se regleaza frecventa curentului in functie de pacient, dar care sa nu depaseasca 3 miliamperi.
  • Se trece usor si cu miscari circulare peste zona ce necesita tratament. In functie de tipul de ten se aplica tratamentul, adica pentru tenul normal sau uscat, durata tratamentului este de 5-7 minute, pentru tenul gras si acneic, se aplica pana la 10 minute. Tratamentul cosmetic de dezincrustare electrica este recomandat minim o data pe luna. Dupa terminarea tratamentului se aplica pe fata o infuzie calmanta si o crema hidratanta.

Ionizarea este un procedeu cosmetic, prin care se introduc in piele diferite substante sub forma de ioni. Cu ajutorul curentului galvanic, solutiile specifice, sucuri de fructe sunt disociate in ioni cu o mare putere de patrundere in straturile profunde ale pielii, pana in derm. Cu ajutorul ionizarii se introduc in piele minerale importante pentru metabolismul celulare, stimuland astfel regenerarea celulara. Prin acest tratament cosmetic pielea devine catifelat si neted. Se folosesc seruri concentrate specifice fiecarui tip de ten. Ionizarea se executa cu pol negativ pe fata in sistem monopolar. Se mai folosesc pentru ionizare sucuri de fructe proaspete. Seruri concentrate specifice de la Solanie:

Articole recomandate
Primul ONDULATOR AUTOMAT DIN LUME - Babyliss Curl Secret IonicAparate noi la SisiCosmeticeDotari saloane de infrumusetareVapozonUltrasunetElectroderm
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.