« Inapoi

Vapozon - Aparatura cosmetica profesionala

vapozon Vapozonul face parte dintre aparatura cosmetica ce produce aburi calzi si ozonoterapie, care sunt necesare in tratamente faciale. Aburii calzi au un efect benefic pentru ca deschid porii, usurand astfel tratamentul de curatare a porilor si extractia comedoanelor. Tratamentul cosmetic cu vapozon imbunatateste si microcirculatia pielii.

Vapozon - Origine

Tratamentul facial cu aburii este originara din Scandinavia, el fiind o atractie zilnica a popoarelor indigene, facand parte din cultura lor. Pe langa igiena corporala asigura o revigorare a trupului si sufletului.
Aburii fierbinti ajung pe piele in stratul superior -stratum corneum - au rolul de a relaxa pielea si de a deschide porii, astfel impuritatile si punctele negre vor fi mai usor de extras. Transpiratia se reduce prin acest tratament cosmetic si o parte din substantele reziduale rezultate din metabolism ajung la suprafata pielii. Vasele sanguine ale pielii se dilata, astfel marind microcirculatia. Datorita circulatiei sanguine si limfatice imbunatatite substantele reziduale rezultate si acumulate in piele si in tesutul conjunctiv se elimina. Aceasta circulatie ajuta si la regenerarea tenului. Din cauza dilatarii porilor de la aburii fierbinti urmata de contractarea lor in mod repetat obtinem o piele elastica.

Aromaterapia in tratamente faciale

Vapofoarele cu filtru pentru aromaterapie ofera un tratament cu aromaterapie, un amestec intre uleiuri cu diferite arome combinate cu aburi. Cu filtrul de arome aflat la capatul aparatului, poate fi folosita aroma aleasa fie de cosmetician fie de client. Aparatul cosmetic va amesteca automat aroma cu aburii degajati. In cazul tenului uleios este recomandat un amestec cu aroma de chimion, rosmarin si lamaie. Pentru un ten normal, lavanda este o alegere optima. Pentru un ten uscat si sensibil este recomndat uleiul de arbore de ceai, lavanda, musetel si eucalipt.

Efectele benefice tratamentului cu vapozon sunt:

  • Inmuierea stratului cornos prin care se usureaza indepartarea celulelor descuamate.
  • Ajuta dilatarea porilor prin care se usureaza extragerea comedoanelor.
  • Stimuleaza functiile glandelor sebacee.
  • Stimuleaza indepartarea toxinelor prin activarea glandelor sudoripara, prin care se accentueaza transpiratia si astfel se petrece eliminarea unor toxine din piele.
  • Stimuleaza eliminarea impuritatilor si a urmelor de demachiant.
  • Din cauza temperaturii ridicate a aburilor se produc o vasodilatatie a capilarelor in piele, aducand astfel un aflux mai mare de sange bogat in substante nutritive si usurand absorbtia substantelor cosmetice ce vor fi aplicate in cursul tratamentului.
  • Tratamentul cu vapozon ajuta in relaxarea partii superioara a tenului.
  • Aburii calzi ale vapozonului, stimuleaza microcirculatia, accelerand astfel metabolismul.
  • Contribuie la relaxarea muschilor faciali.
Articole recomandate
Primul ONDULATOR AUTOMAT DIN LUME - Babyliss Curl Secret IonicAparate noi la SisiCosmeticeDotari saloane de infrumusetareUltrasunetGalvanodermElectroderm
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.