« Inapoi

Aparat Photonionic pentru extomparea ridurilor din jurul ochilor - JimJams Beauty

Aparat Photonionic pentru extomparea ridurilor din jurul ochilor - JimJams Beauty

TRATAREA RIDURILOR ŞI REVITALIZARE

Aparatul JimJams Beauty Photonionic are efect triplu asupra ridurilor din jurul ochilor. Lumina roşie emisă de aparat şi unda luminoasă de 660 nm este ideală pentru activizarea celulelor pielii şi regenerarea acestora în straturile adânci. Efectul revitalizator este completat de un efect produs de ioni negativi anti-stres emis de aparat şi care ajută la refacerea pielii deteriorate din cauza nocivităţii mediului. Cele două proceduri sunt completate sinergic de efectul de micromasaj al aparatului Photonionic, care stimulează activitatea celulară şi ajută la netezirea pielii ca un călcător minuscul.

CURĂŢAREA TENULUI ŞI TRATAREA COŞURILOR

Efectele benefice ale luminii albastre asupra pielii impure sunt de mult cunoscute. Aparatul JimJams Beauty Photonionic este un partener de nădejde în tratarea pielii inflamate, cu coşuri. Aparatul emite un spectru luminos de 415 nm, acesta fiind ideal împotriva bacteriilor propioni, care sunt cauza apariţiei coşurilor. Lumina albastră împiedică producerea infecţiilor şi extinderea lor. Efectul spectrului luminos special este multiplicat de încărcătura pozitivă a capului aparatului, care ajută la afânarea şi eliminarea impurităţilor din pori.

Efectele luminii roşii asupra pielii

 • Înviorarea funcţiilor celulare
 • Aprovizionarea celulelor cu substanţe nutritive şi oxigen
 • Regenerarea celulelor

Efectele luminii albastre asupra celulelor

 • Reducerea inflamaţiilor
 • Împiedicarea apariţiei coşurilor
 • Menţinerea imunităţii pielii

Nu se foloseşte aparatul în următoarele situaţii:

 • Dacă există procese inflamatorii
 • Stări febrile
 • La gravide
 • Dacă există implanturi metalice
 • Boli infecţioase ale pielii în locurile infectate
 • Pacemaker

DESPACHETAREA APARATULUI.

Înainte de despachetarea aparatului, convingeţi-vă că ambalajul este intact. Deteriorarea cutiei poate cauza deteriorarea aparatului, motiv pentru care acesta va funcţiona în mod defectuos. În astfel de situaţii convingeţi-vă înainte de utilizare de funcţionarea corectă a aparatului. Este INTERZISĂ folosirea aparatului deteriorat.

PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE A APARATULUI

Aparatul JimJams Beauty Photonionic funcţionează cu o baterie AA de 1,5 V, care se află în pachet. Înainte de folosire aşezaţi bateria la locul ei în suport, respectând semnele + -, apoi fixaţi-o şi închideţi carcasa cu ajutorul capacului de plastic.

DESCRIEREA PĂRŢILOR COMPONENTE

 1. Buton pentru alegerea regimului de funcţionare:
  1. “O” deconectat
  2. “C” Cleansing (curăţare)
  3. “M” Massage Intense (masaj intens)
 2. “M” Massage Intense (masaj intens) cu efect de umplere a ridurilor şi netezire
 3. “C” Cleansing (curăţare) efect de curăţare şi reducerea inflamaţiilor
 4. LED pentru emiterea luminii roşii şi albastre, folosite în tratament.
 5. Cap cu ioni pozitivi şi negativi
 6. Buton pentru pornire
 7. Carcasă pentru o baterie AA de 1,5 V.

Descrierea partilor componente

ÎNCEPEREA TRATAMENTULUI

 • Aplicaţi serul dorit în jurul ochilor
 • Alegeţi modul de tratament cu ajutorul butonului 1.
 • Umplerea ridurilor şi netezire: fixaţi butonul pentru alegerea regimului de funcţionare în poziţia “M” (MASSAGE INTENSIVE). Ledul roşu din capul aparatului indică pornirea.
 • Curăţarea pielii şi reducerea inflamaţiei: fixaţi butonul pentru alegerea regimului de funcţionare în poziţia “C” (CLEANSING). Ledul albastru din capul aparatului indică pornirea.
 • Fixaţi capul luminos, metalic al aparatului pe piele, apoi atingeţi cu degetul arătător butonul nr. 6 de pornire. Funcţia de micromasaj porneşte deîndată ce contactul piele-capul aparatului este corect. Aveţi grijă ca după ce aţi fixat pe piele capul metalic, luminos, să nu atingeţi cu degetul butonul metalic al aparatului. În cazul în care contactul piele-capul aparatului nu este potrivit, funcţia de micromasaj nu se poate porni.
 • După terminarea tratamentului eliberaţi butonul 6, apoi luaţi capul aparatului de pe piele. Fixaţi butonul de pornire în poziţia “0”. Odată cu decuplarea aparatului, lumina roşie şi albastră se stinge automat.
 • Dacă nu decuplaţi aparatul, acesta se decuplează automat după 3 minute, acest lucru fiind semnalizat de stingerea luminii roşii şi a celei albastre.

POSIBILITĂŢI ŞI TEHNICI DE TRATAMENT

Umplerea ridurilor şi netezire
Pentru umplerea cu substanţe active a ridurilor fine de pe faţă, trataţi întreaga faţă cu mişcări circulare. Mişcările să fie dinspre partea de sub ochi către tâmple şi repetaţi-le de mai multe ori. De fiecare dată mişcarea să fie dinspre mijlocul obrazului spre urechi în linie dreaptă. Cu această tehnică masajul este benefic pentru circulaţia limfatică, stimulând astfel eliminarea toxinelor.

ETAPELE TRATAMENTULUI:

 1. Demachiaţi şi curăţaţi faţa de impurităţi cu Gelul Spumant JimJams Beauty (nu este inclus în pachet).
 2. Faceţi masaj fin cu lumină albastră în jurul ochilor, loc curăţat în prealabil. Cuplaţi lumina albastră a aparatului şi efectuaţi masaj timp de 2 minute în direcţia indicată pe desen.
 3. Aplicaţi câte o picătură în jurul ambilor ochi din serul JimJams Aloe Vita şi masaţi cu ajutorul luminii roşii a aparatului timp de 2 minute, respectând direcţia indicată pe desen.
 4. După terminarea tratamentului hidrataţi pielea cu cremă de zi JimJams Beauty.

DIRECŢII

UMPLEREA RIDURILOR ŞI INTENSIFICAREA FUNCŢIILOR PIELII (CU LUMINĂ ROŞIE)

CURĂŢAREA PIELII ŞI TRATAREA COŞURILOR (CU LUMINĂ ALBASTRĂ)

CITIŢI CU ATENŢIE INDICAŢIILE PENTRU SIGURANŢĂ ÎNAINTE DE A FOLOSI APARATUL.

ATENŢIE: Ambalajul din polietilenă poate fi periculos. Ţineţi-l departe de sugari şi copii. Nu le folosiţi în leagăn, în pătuţuri, în cărucioare sau ţarcuri pentru copii. Folia subţire se poate lipi de nas şi gură, împiedicând respiraţia. Punga nu este o jucărie.

ATENŢIE: Dacă folosiţi aparatul în baie, aveţi grijă să-l decuplaţi imediat după folosire. Apropierea de sursa de apă poate fi periculoasă chiar dacă aparatul este decuplat.

 1. Nu puneţi în apă sau alt lichid aparatul.
 2. Nu folosiţi aparatul dacă acesta a căzut sau dacă sunt urme vizibile de deteriorare.
 3. Nu lăsaţi aparatul nesupravegheat nici cuplat şi nici decuplat.
 4. Deconectaţi-l imediat dacă se ivesc probleme în timpul folosirii.
 5. Folosiţi numai accesorii recomandate de JimJams Beauty.
 6. Scoateţi aparatul din priză după folosire şi înainte de a-l curăţa.
 7. Nu menţineţi aparatul în funcţie mai mult de 24 de ore.
 8. Acest aparat nu a fost produs pentru a fi folosit de persoane cu dizabilităţi fizice, senzoriale sau intelectuale sau persoane fără experienţă sau fără cunoştinţe (sau copii), exceptând cazul când aceste persoane folosesc aparatul sub supravegherea persoanei responsabile de siguranţa lor sau urmând întocmai instrucţiunile de folosire. Aveţi grijă să nu se joace copiii cu aparatul!
 9. Dacă nu folosiţi aparatul o perioadă mai lungă, scoateţi bateria AA de 1,5 V din carcasă.
 10. Aparatul corespunde standardelor 04/108/UE (compatibilitate electromagnetică) şi 04/108/UE (siguranţa aparatelor electrice de uz casnic).

APARATE ELECTRICE ŞI ELECTRONICE DUPĂ EXPIRAREA DURATEI DE VIAŢĂ

În scopul participării active la protecţia mediului şi a noastră a tututor:

 1. Nu aruncaţi aceste produse împreună cu gunoiul menajer.
 2. Apelaţi la punctele de colectare.

Unele materiale sunt reciclabile.

ACUMULATOARE ÎNCĂRCABILE ŞI REFOLOSIREA BATERIILOR

Înainte de a arunca aparatul, scoateţi din el bateriile şi acumulatoareLE şi predaţi-le la punctele de colectare. Verificaţi ca acestea să fie complet descărcate. Pentru informaţii în acest sens adresaţi-vă JimJams Beauty.

Articole recomandate
Epilarea cu pasta de zaharProduse noi de la SolanieAu sosit măştile Solanie alginate cu Celule Stem de Argan şi MereNoile produse de protecţie solară SolanieDr. Spiller - dermatocosmetice de excelenta la nivel international pentru o ingrijire perfecta a fetei si a corpului.Creme profesionale Dr. Spiller pentru ingrijirea pielii din zona ochilorVopsele gene si sprancene pentru ochi sensibili RefectoCil SensitiveAparat Ultrasonic JimJams Beauty pentru întinerirea tenuluiAparat pentru curăţarea tenului JimJams Beauty VibrasonicCosmetice JimJams Beauty pentru ingrijirea pielii acasaNou: Gama Refectocil la SisCosmeticeCreme de masaj Solanie cu substanţe naturale, fermizante si anti agingNoutate la sisicosmetice.ro – Aparat de mezoterapie MezoPenTrei dintre cele mai bune produse cosmetice Solanie pe care le poti alege din oferta10 proprietati al acidului hialuronicFiole Solanie – Secretul unui ten perfectCosmetice Bio de la SolanieSolanie Gold LineFilosofia produselor SolanieMezoterapia cu roller dermatologicMasti alginate de la Solanie – Solutii eficiente pentru fiecare tip de tenNoua gama Solanie cu celule stem de ArganVitaminele importante care previn imbatranirea precoce ale pieliiCosmetica - stiinta si arta
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.