« Inapoi

Aparat Ultrasonic JimJams Beauty pentru întinerirea tenului

Aparat Ultrasonic JimJams Beauty pentru întinerirea tenului

INTRODUCEREA SUBSTANŢELOR ACTIVE ŞI TRATAREA RIDURILOR

Ultrasunetele pot pătrunde la o adâncime de mai mulţi milimetri, chiar centimentri în ţesuturi. Stimulează puterea de absorbţie a acestora prin afânarea stratului cornos de la suprafaţă. Cremele, gelurile aplicate pe piele se absorb cu uşurinţă şi hidratează ţesuturile şi fibrele de colagen, care la rândul lor au efect de netezire a pielii. După efectuarea tratamentului cu ultrasunete, puterea de absorbţie a pielii rămâne mare timp de o oră, asigurând astfel pătrunderea celorlalte substanţe active aplicate ulterior. Aparatul asigură introducerea substanţelor active şi umplerea ridurilor prin pulsare. Vezi: descrierea părţilor componente, punerea în funcţiune a aparatului.
Când folosim această metodă?
În cazul tenului uscat, a ridurilor fine sau mai adânci.

ÎNTINERIREA PIELII

Datorită ultrasunetelor, particulele ţesuturilor pielii produc căldură prin mişcarea lor de ici colo. Astfel venele şi arterele se dilată, intensificându-se circulaţia sanguină. Creşte conţinutul de substanţe nutritive şi oxigen a celuleor, astfel se îmbunătăţeşte procesul de regenerare a acestora. Se intensifică deasemenea circulaţia limfatică, accelerând procesul de eliminare a noxelor. Întinerirea şi revigorarea este asigurată de funcţionarea permanentă a aparatului. Vezi: descrierea părţilor componente, punerea în funcţiune a aparatului.

Când folosim acest regim de funcţionare?

În cazul unui ten lipsit de elasticitate, decolorat.

TRATAMENT MULTIPLY

Cu ajutorul aparatului JimJams Beauty Ultrasonic se pot folosi simultan cele două metode. În acest caz, pe lângă introducerea substanţelor active şi umplerea ridurilor aparatul revigorează funcţiile pielii, asigură substanţele nutritive şi sângele necesar ţesuturilor.

Când folosim această metodă?

Atunci, când tenul are nevoie de regenerare completă şi pe lângă hidratare, este nevoie şi de revigorarea funcţiilor sale.

ATENŢIE! Nu se utilizează aparatul cu ultrasunete în următoarele locuri şi cazuri:

 • Deasupra inimii
 • În cazul în care clientul are un Pacemaker
 • Tâmple
 • Zona ochilor
 • Locuri cu varice
 • Sâni
 • Locuri cu inflamaţii
 • Tumori
 • Răni
 • Locuri osoase
 • Anomalii ale sistemului nervos
 • Gravide
 • Anomalii ale cirulcaţiei sanguine

Despachetarea aparatului

Înainte de despachetarea aparatului, convingeţi-vă că ambalajul este intact. Deteriorarea cutiei poate cauza deteriorarea aparatului, motiv pentru care acesta va funcţiona în mod defectuos. În cazul în care aparatul sau adaptorul ataşat sunt deteriorate, contactaţi neapărat service-ul nostru. Este INTERZISĂ folosrea aparatului sau adaptorului deteriorat.

Descriere

 1. Buton de pornire-oprire
 2. Buton cu 3 poziţii indicat de poziţia luminii verzi.
 3. Buton cu 3 poziţii pentru selectarea regimului de funcţionare, (permanent, pulsant, multiply), indicat de lumina roşie intermitentă
 4. Lumină roşie ce indică starea de funcţionare şi regimul actual de funcţionare (permanent, pulsant, multimply)
 5. Ledul verde pentru indicarea puterii de bază
 6. Al doilea led verde pentru putere medie
 7. Al treilea led verde pentru putere mare
 8. Suport pentru conectarea adaptorului

Descrierea partilor componente

Conectarea aparatului la reţea

Aparatul JimJams Beauty Ultrasonic se livrează cu cablu de conectare şi adaptor. Înainte de folosire, aparatul se va conecta la reţeaua de 230 V cu ajutorul adaptorului. După fixare verificaţi de fiecare dată dacă aparatul este funcţional şi dacă funcţionează conform instrucţiunilor. Aparatul conectat incorect la reţea funcţionează defectuos.

Conectarea aparatului la retea

Punerea în funcţiune a aparatului

 • Conectaţi adaptorul aparatului la reţeaua de 230 V
 • Conectaţi adaptorul deja conectat la reţea la aparat. Punctul 8.
 • Porniţi aparatul prin apăsarea butonului 1. Funcţionarea este indicată de ledul roşu (funcţionare continuă) şi ledul verde (putere mică).

ATENŢIE! Aparatul emite imediat după pornire ultrasunete, deci se începe tratamentul în cel mai scurt timp. Dacă uitaţi aparatul pornit, acesta se poate defecta datorită suprîncălzirii capului şi pentru această defecţiune firma noastră nu-şi asumă nicio răspundere.
Datorită faptului că tratamentul cu ultrasunete nu produce nici vibraţii, nici electrizare, funcţionarea aparatului se poate verifica prin mişcarea unei picături de apă picurată pe aparat.
Alegeţi regimul de funcţionare dorit prin apăsarea repetată a butonului 3.

Introducerea sustanţelor active şi umplerea ridurilor: prin pulsare, indicat de ledul roşu cu lumină intermitentă.

Întinerirea pielii: regim de funcţionare permanent indicat de ledul roşu cu lumină intermitentă continuă.

Tratament multiply: Se efectuează simultan introducerea substanţelor active, umplerea ridurilor şi revigorarea funcţiilor pielii. Regimul ales este indicat de lumina roşie continuă, care apoi devine intermitentă.

 1. Alegeţi puterea potrivită tratamentului efectuat. Prin apăsarea repetată a butonului 2 puteţi alege între putere mică, medie sau mare, indicată de alternarea luminii verzi. Intensitatea puterii este indicată de temperatura capului aparatului.
 2. Oprirea tratamentului şi decuplarea aparatului se face prin apăsarea butonului 1. Aparatul rămâne în funcţiune şi continuă să emită unde cu ultrasunete până în momentul opririi cu butonul 1 (buton de pornire-oprire).

TEHNICA FOLOSITĂ

Veţi executa mişcări circulare cu aparatul. Aveţi grijă să nu zăboviţi prea mult într-un loc. Aparatul trebuie să fie în mişcare pe tot parcursul tratamentului, iar capul trebuie să se suprapună perfect pe piele. Aveţi grijă ca intensitatea să fie mai mică în locurile osoase (frunte, os zigomatic, bărbie).

ETAPELE TRATAMENTULUI

 • Curăţaţi pielea cu gel spumant de curăţare JimJams Beauty (nu este inclus în pachet. Puneţi o cantitate cât o alună din gel în palma umedă şi aplicaţi-l făcând mişcări circulare, curăţind astfel faţa, clătiţi apoi cu apă călduţă.
 • Pentru tratamentul cu ultrasunete folosiţi Gelul activ cu lipozomi JimJams Beauty, care conţine miere şi acid hialuronic, hidratând datorită acestora pielea în mod spectaculos. Pe faţa curăţată se aplică o loţiune tonică, după care se aplică gelul în strat de 3-4 mm şi se începe tratamentul cu aparatul cu ultrasunete, efectuând mişcări conform desenului aproximativ 8 minute. Dacă gelul este absorbit mai repede, se va aplica un nou strat.
 • Dacă rămâne gel după terminarea tratamentului, masaţi-l uşor, apoi aplicaţi crema hidratantă de zi JimJams Beauty bogată în vitamina A, C şi E.

DIRECŢII DE MIŞCARE

INTRODUCERE SUBSTANŢE ACTIVE ŞI UMPLEREA RIDURILOR

ÎNTINERIREA PIELII

INSTRUCŢIUNI PENTRU SIGURANŢĂ

Măsurile de securitate de bază trebuie respectate întotdeauna când folosim un aparat electric, mai ales dacă avem în preajmă copii.

Folosiţi aparatul numai conform destinaţiei, respectiv conform prezentelor instrucţiuni de folosire.

Citiţi cu atenţie instrucţiunile de siguranţă înainte de folosirea aparatului!

ATENŢIE: pungile de polietilenă în care este ambalat aparatul sau ambalajul acestuia pot fi periculoase. Păstraţi-le departe de sugari şi copii.

Nu le folosiţi în leagăn, în pătuţuri, în cărucioare sau ţarcuri pentru copii. Folia subţire se poate lipi de nas şi gură, împiedicând respiraţia. Punga nu este o jucărie.

ATENŢIE: nu folosiţi aparatul deasupra chiuvetei, a vănii sau a duşului sau deasupra altui vas ce conţine apă sau în apropierea acestora. Menţineţi aparatul perfect uscat.

 1. Dacă folosiţi aparatul în baie, aveţi grijă să-l scoateţi din priză după folosire. Apropierea sursei de apă poate fi periculoasă chiar dacă aparatul este deconectat.
 2. Nu introduceţi aparatul în apă sau alte lichide. Folosiţi doar adaptorul ataşat.
 3. Nu folosiţi aparatul dacă adaptorul sau ştecărul a căzut sau dacă sunt urme vizibile de deteriorare, în acest caz acesta trebuie schimbat de o persoană cu pregătire de specialitate pentru evitarea pericolelor.
 4. Nu folosiţi aparatul dacă are urme vizibile de deteriorare.
 5. Nu lăsaţi aparatul nesupravegheat dacă acesta este conectat la reţeaua electrică sau dacă este în funcţiune.
 6. Deconectaţi-l imediat dacă se ivesc probleme în timpul folosirii.
 7. Folosiţi numai accesorii recomandate de JimJams Beauty.
 8. Scoateţi aparatul din priză după folosire şi înainte de a-l curăţa.
 9. Nu ţineţi aparatul conectat timp îndelungat.
 10. Nu acoperiţi niciodată aparatul şi nu-l aşezaţi pe suprafeţe moi, cum ar fi patul sau canapeaua!
 11. Acest aparat nu a fost produs pentru a fi folosit de persoane cu dizabilităţi fizice, senzoriale sau intelectuale sau persoane fără experienţă sau fără cunoştinţe (sau copii), exceptând cazul când aceste persoane folosesc aparatul sub supravegherea persoanei responsabile de siguranţa lor sau urmând întocmai instrucţiunile de folosire. Aveţi grijă să nu se joace copiii cu aparatul!
 12. Pentru a evita deteriorarea şnurului electric, nu-l răsuciţi în jurul aparatului şi aveţi grijă să nu se răsucească în timpul depozitării.
 13. Conectaţi aparatul doar în prize perfecte!
 14. Aparatul corespunde standardelor 04/108/UE (compatibilitate electromagnetică) şi 04/108/UE (siguranţa aparatelor electrice de uz casnic).

APARATE ELECTRICE ŞI ELECTRONICE DUPĂ EXPIRAREA DURATEI DE VIAŢĂ

În scopul participării active la protecţia mediului şi a noastră a tututor:

 • Nu aruncaţi aceste produse împreună cu gunoiul menajer.
 • Apelaţi la punctele de colectare.

Unele materiale sunt reciclabile.

ACUMULATOARE ÎNCĂRCABILE ŞI REFOLOSIREA BATERIILOR

Înainte de a arunca aparatul, scoateţi din el bateriile şi acumulatoare şi predaţi-le la punctele de colectare. Verificaţi ca acestea să fie complet descărcate. Pentru informaţii în acest sens adresaţi-vă JimJams Beauty.

IMPORTANT

 • Aparatul JimJams Beauty Ultrasonic poate fi folosit doar pentru introducerea substanţelor active, umplerea ridurilor şi revitalizare, conform instrucţiunilor de folosire.
 • Nu efectuaţi tratamente cu aparatul sub ochi, în jurul ochilor şi pe tâmple.
 • Nu efectuaţi tratamente cu aparatul pe răni deschise, tăieturi, pe cicatrice nu mai vechi de 3 luni, pe arsuri, negi, aluniţe, pe pielea arsă de soare sau cu varice.
 • Nu efectuaţi tratamente cu aparatul pe porţiuni de piele inflamate, cum ar fi psoriazis sau eczemă.
 • Nu efectuaţi tratamente cu aparatul deasupra sânilor, inimii sau ovarelor.

MENTENANŢĂ ŞI REPARAŢII

Dezinfectaţi capul metalic cu soluţie cu alcool după fiecare folosire.
Aveţi grijă ca aparatul să nu ajungă în apă.
Curăţaţi aparatul cu o cârpă moale îmbibată cu soluţie de curăţat.

DATE TEHNICE

Tensiune nominală: 220-240V – 50/60 Hz
Frecvenţă ultrasunete: 1 MHz
Putere efectivă: 0-0,8W/cm2

GRAD DE PROTECŢIE: II.

CONŢINUTUL CUTIEI:

Aparat JimJams Beauty Ultrasonic – 1 buc.
Adaptor – 1 buc.
Gel activ cu lipozomi JimJams Beauty 30ml – 1 buc.
Cremă hidratantă JimJams Beauty 50ml – 1 buc.

Articole recomandate
Epilarea cu pasta de zaharProduse noi de la SolanieAu sosit măştile Solanie alginate cu Celule Stem de Argan şi MereNoile produse de protecţie solară SolanieDr. Spiller - dermatocosmetice de excelenta la nivel international pentru o ingrijire perfecta a fetei si a corpului.Creme profesionale Dr. Spiller pentru ingrijirea pielii din zona ochilorVopsele gene si sprancene pentru ochi sensibili RefectoCil SensitiveAparat pentru curăţarea tenului JimJams Beauty VibrasonicAparat Photonionic pentru extomparea ridurilor din jurul ochilor - JimJams BeautyCosmetice JimJams Beauty pentru ingrijirea pielii acasaNou: Gama Refectocil la SisCosmeticeCreme de masaj Solanie cu substanţe naturale, fermizante si anti agingNoutate la sisicosmetice.ro – Aparat de mezoterapie MezoPenTrei dintre cele mai bune produse cosmetice Solanie pe care le poti alege din oferta10 proprietati al acidului hialuronicFiole Solanie – Secretul unui ten perfectCosmetice Bio de la SolanieSolanie Gold LineFilosofia produselor SolanieMezoterapia cu roller dermatologicMasti alginate de la Solanie – Solutii eficiente pentru fiecare tip de tenNoua gama Solanie cu celule stem de ArganVitaminele importante care previn imbatranirea precoce ale pieliiCosmetica - stiinta si arta
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.