« Inapoi

Au sosit măştile Solanie alginate cu Celule Stem de Argan şi Mere

Au sosit măştile Solanie alginate cu Celule Stem de Argan şi Mere
În seria Solanie Alginat au apărut produse noi. Acestea sunt produse ce întăresc linia anti-aging a mărcii, cu celule stem – foarte populare în zilele noastre – care îşi produc efectul asupra celulelor stem proprii ale pielii, întârziind astfel îmbătrânirea.
Măştile Solanie alginate cu Celule Stem de Argan şi Mere

Măştile sunt populare de multă vreme. Popularitatea lor se datorează pe de o parte substanţelor active din compoziţia lor şi eficienţei lor, pe de altă parte minutelor de relaxare. Există multe tipuri de măşti, dar datorită efectului lor ocluziv (astupă crăpăturile) măştile alginate se situează pe cea mai înaltă treaptă a podiumului imaginar.

Solanie şi-a ţinut o promisiune mai veche prin crearea celor 7 noi măşti, spre marea bucurie a utilizatorilor. Marca, îndeplinind o nouă dorinţă, a extins oferta cu două măşti vegetale.

Masca cu alginat de mere are la bază celule stem obţinute din mere elveţiene, acestea producându-şi efectul direct asupra celulelor epidermei. Este un catalizator natural, stimulează reproducerea celulelor stem proprii, le vitalizează, menţinând ciclul celular sănătos.

Masca de argan conţine celule stem extrase dintr-una din cele mai rezistente plante, copacul de argan marocan. Această substanţă activă specială stimulează reproducerea celulelor stem din dermă. Vitalizează toate celulele dermei, asigurând astfel climatul propice pentru procesele de regenerare a pielii. Spre deosebire de celelalte măşti alginate acestea se amestecă cu apă rece.

Puteţi achiziţiona cele două măşti noi în magazinul şi webshop-ul nostru www.sisicosmetice.ro

Articole recomandate
Epilarea cu pasta de zaharProduse noi de la SolanieNoile produse de protecţie solară SolanieDr. Spiller - dermatocosmetice de excelenta la nivel international pentru o ingrijire perfecta a fetei si a corpului.Creme profesionale Dr. Spiller pentru ingrijirea pielii din zona ochilorVopsele gene si sprancene pentru ochi sensibili RefectoCil SensitiveAparat Ultrasonic JimJams Beauty pentru întinerirea tenuluiAparat pentru curăţarea tenului JimJams Beauty VibrasonicAparat Photonionic pentru extomparea ridurilor din jurul ochilor - JimJams BeautyCosmetice JimJams Beauty pentru ingrijirea pielii acasaNou: Gama Refectocil la SisCosmeticeCreme de masaj Solanie cu substanţe naturale, fermizante si anti agingNoutate la sisicosmetice.ro – Aparat de mezoterapie MezoPenTrei dintre cele mai bune produse cosmetice Solanie pe care le poti alege din oferta10 proprietati al acidului hialuronicFiole Solanie – Secretul unui ten perfectCosmetice Bio de la SolanieSolanie Gold LineFilosofia produselor SolanieMezoterapia cu roller dermatologicMasti alginate de la Solanie – Solutii eficiente pentru fiecare tip de tenNoua gama Solanie cu celule stem de ArganVitaminele importante care previn imbatranirea precoce ale pieliiCosmetica - stiinta si arta
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.