« Inapoi

Creme de masaj Solanie cu substanţe naturale, fermizante si anti aging

Crema de masaj fermizanta cu colagen 1000 ml – Solanie

Crema de masaj fermizanta cu colagen 1000 ml – Solanie

Datorită texturii sale ideale pentru un masaj plăcut şi conţinutului său de unt shea şi lanolină, este suficient pentru un masaj complet de 20 de minute, fără folosirea apei minerale sau uleiului. Extractul de castane sălbatice are efect de înviorare a circulaţiei sanguine în locul masat, facilitând astfel eliminarea substanţelor toxice. Uleiul de portocale are efect antibacterian, astfel relaxează şi energizează corpul, intensifică circulaţia sanguină. Conţinutul de colagen face pielea mai fermă. Uleiul de floarea soarelui şi de măsline conţin antioxidanţi, aceştia întârzie apariţia semnelor de îmbătrânire şi hidratează pielea.

Crema de masaj pentru slabit cu alge marine 500 ml - Solanie

Crema de masaj pentru slabit cu alge marine 500 ml - Solanie

Datorită texturii sale ideale pentru un masaj plăcut şi conţinutului său de unt shea şi lanolină, este suficient pentru un masaj complet de 20 de minute, fără folosirea apei minerale sau uleiului. Extractul de alge din compoziţia sa este bogat în antioxidanţi, accelerează metabolismul pielii şi o fac mai elastică. Uleiul de ienupăr intensifică microcirculaţia din piele şi circulaţia limfatică, accelerează metabolismul. Întăreşte ţesutul conjunctiv.

Crema de masaj anticelulitica 500 ml - Solanie

Crema de masaj anticelulitica 500 ml - Solanie

Cremă de masaj de corp cu efect de ardere a grăsimilor şi accelerarea metabolismului. Are efect de tonifiere, miros de ananas şi datorită conţinutului de unt shea şi lanolină, este folosită pentru un masaj complet de corp de 20 de minute. L-carnitina din compoziţia sa ajută la transformarea grăsimii din celule în energie. Metil-nicotinatul intensifică metabolismul pielii şi circulaţia sanguină, astfel ajută la eliminarea toxinelor. În funcţie de tipul de ten, după folosirea produsului poate apărea roşeaţa pielii, roşeaţă care dispare într-o oră sau două după utilizare. Pentru intensificarea efectului, produsul este recomandat pentru împachetare corporală.

Crema de masaj anti aging 500 ml - Solanie

Crema de masaj anti aging 500 ml - Solanie

Cremă de masaj pentru faţă şi decolteu antirid şi pentru fermitate. Datorită texturii sale ideale pentru un masaj plăcut şi conţinutului său de unt shea şi lanolină, este suficient pentru un masaj complet de 20 de minute, fără folosirea apei minerale sau uleiului. Datorită uleiului din germeni de grâu, care conţine vitamina E în cantitate mare, încetineşte procesul de îmbătrânire. Conţine minerale. Vitaminele cu efect antioxidant contribuie la protejarea celulelor îmotriva stresului oxidativ. Argirelina cu efect de botox intensifică efectul de umplere a ridurilor şi face pielea mai fermă, pentru că se înglobează în terminaţiile nervoase şi împiedică muşchii mimicii să se contracteze.

Crema de masaj nutritiva 1000 ml - Solanie

Crema de masaj nutritiva 1000 ml - Solanie

Datorită texturii sale ideale pentru un masaj plăcut al feţei şi decolteului şi conţinutului său de unt shea şi lanolină, este suficient pentru un masaj complet de 20 de minute, fără folosirea apei minerale sau uleiului. Uleiul de floarea soarelui, una din componentele sale este bogat în vitamina E, astfel are efect antioxidant puternic, vitamina B şi C asigură funcţionarea corespunzătoare a celulelor pielii şi ajută la păstrarea imunităţii lor. Uleiul de măsline, o altă componentă, este bogat în antioxidanţi, hrăneşte pielea, o fereşte de deshidratare, o calmează. Datorită ceramidelor, stratul lipidic al pielii va avea o stare optimă, astfel aceasta va fi mai protejată şi nu-şi va pierde capacitatea de reţinere a apei. Astfel se va îmbunătăţi capacitatea de reţinere a apei atât la suprafaţă, cât şi la nivelul celulelor.

Crema de masaj hidratanta pentru maini si picioare 500 ml - Solanie

Crema de masaj hidratanta pentru maini si picioare 500 ml - Solanie

Cremă protectoare pentru mâini şi picioare, recomandată pentru încheierea unui tratament de îngrijire a mâinilor şi picioarelor sau pentru utilizare zilnică, pentru piele sensibilă, predispusă la deshidratare. Se absoarbe rapid, nu lasă luciu de grăsime, cu toate acestea hrăneşte şi hidratează spectaculos. Ureea din ea întăreşte capacitatea de reţinere a apei. Proteina de migdale, o altă componentă, redă elasticitatea pielii, întăreşte structura acesteia şi o protejează de deshidratare. Mierea din ea hidratează şi hrăneşte, extractul de muşeţel calmează pielea uscată a mâinilor, coatelor şi călcâielor.

Ulei de masaj cu caroten 250 ml - Solanie

Ulei de masaj cu caroten 250 ml - Solanie

Combinaţie nutritivă de uleiuri pentru îngrijirea pielii şi pentru masaj, contribuie la păstrarea elasticităţii pielii. Uleiul de floarea soarelui şi de caroten din componenţa sa au efect antioxidant şi conţin multe vitamine. Uleiul de avocado este un antiinflamator şi un regenerator de celule eficient. Este ideală pentru prevenirea apariţiei dungilor de pe abdomenul gravidelor, fiindcă datorită conţinutului ridicat de vitamine pielea devine mai elastică.

Folosire:
- Curăţaţi pielea de impurităţi în modul obişnuit.
- Aplicaţi uleiul pe porţiunea dorită.

Idee: Puteţi face masaj facial şi corporal cu acest ulei.

Ulei de masaj cu ulei de masline 250 ml - Solanie

Ulei de masaj cu ulei de masline 250 ml - Solanie

Combinaţie nutritivă de uleiuri pentru îngrijirea pielii şi pentru masaj. Uleiul de măsline din compoziţia sa are efect antioxidant, protejează împotriva radicalilor liberi, calmează şi hidratează. Întăreşte sistemul imunitar al pielii. Uleiul de gălbenele din compoziţia sa are efect de vindecare a plăgilor şi antiinflamator, sunătoarea regenerează şi calmează pielea.

Folosire:
- Curăţaţi pielea de impurităţi în modul obişnuit.
- Aplicaţi uleiul pe porţiunea dorită.

Idee: Puteţi face masaj facial şi corporal cu acest ulei.

Articole recomandate
Epilarea cu pasta de zaharProduse noi de la SolanieAu sosit măştile Solanie alginate cu Celule Stem de Argan şi MereNoile produse de protecţie solară SolanieDr. Spiller - dermatocosmetice de excelenta la nivel international pentru o ingrijire perfecta a fetei si a corpului.Creme profesionale Dr. Spiller pentru ingrijirea pielii din zona ochilorVopsele gene si sprancene pentru ochi sensibili RefectoCil SensitiveAparat Ultrasonic JimJams Beauty pentru întinerirea tenuluiAparat pentru curăţarea tenului JimJams Beauty VibrasonicAparat Photonionic pentru extomparea ridurilor din jurul ochilor - JimJams BeautyCosmetice JimJams Beauty pentru ingrijirea pielii acasaNou: Gama Refectocil la SisCosmeticeNoutate la sisicosmetice.ro – Aparat de mezoterapie MezoPenTrei dintre cele mai bune produse cosmetice Solanie pe care le poti alege din oferta10 proprietati al acidului hialuronicFiole Solanie – Secretul unui ten perfectCosmetice Bio de la SolanieSolanie Gold LineFilosofia produselor SolanieMezoterapia cu roller dermatologicMasti alginate de la Solanie – Solutii eficiente pentru fiecare tip de tenNoua gama Solanie cu celule stem de ArganVitaminele importante care previn imbatranirea precoce ale pieliiCosmetica - stiinta si arta
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.