« Inapoi

Filosofia produselor Solanie

Filosofia produselor Solanie Ingrijirea pielii cu forta naturii

Conceptia de ingrijire a pielii - bazata pe componente naturale din plante - a liniilor de produse Solanie, infaptuieste forta de autovindecare a naturii in cosmetica. Pe langa componentele lor de baza Aloe Vera si Ginkgo Biloba, in ele se gasesc si alte substante active - ca extracte de fructe si plante naturale - care ingrijesc, calmeaza, hidrateaza sau hranesc in modul cel mai delicat pielea.

5 elemente de baza ale infrumusetarii

Mentinerii echilibrului pielii sanatoase ii apartine atat alimentarea ei corespunzatoare cu sange si substante nutritive, respiratia ei usoara, alimentarea ei corespunzatoare cu oligoelemente cat si sustinerea imunitatii ei. Sistemul unitar construit pe 5 elemente cunoscute din cultura orientala, este esenta gamei de cosmetice Solanie. Puterea stimulenta afocului, unitatea adusa de balansul pamantului, stabilitatea si modernitatea metalului, efectul vital si hranitor al apei, reinoirea si ocrotirea naturala a lemnului, impreuna alcatuiesc acel sistem de ingrijire a pielii, care inseamna mai mult decat un simplu tratament cosmetic si aseaza intr-o noua lumina domeniul infrumusetarii.

Combinarea stiintei antice cu tehnologia moderna

Gama de cosmetice Solanie contine ingrediente active moderne, precum acidul hialuronic, aurul, celule stem vegetale de argan, care intaresc selectiv unele dintre cele 5 elemente. Creand echilibru, prefectioneaza si maximalizeaza efectul lor de ingrijire a pielii. Pe langa abordarea holisitca a unor elemente, se alatura substante active antice si moderne cu care efectele tratamentelor cosmetice depasesc ingrijirea clasica a pielii.

Utilizand cunostintele specialistilor in cosmetica

Folosind rezultatele de secole cat si cele mai recente cercetari in ingrijirea pielii, gama de cosmetice Solanie este dezvoltata de specialisti in cosmetica si in chimie. Conceptiile utilizabile sunt selectate in mod constient apoi incercate si in practica, pentru ca produsul finit sa garanteze rezultatele cele mai scontate in cursul utilizarii profesionale. Astfel conform traditiilor Solanie produsele finite, realizeaza ingrijirea moderna a pielii de la profesionisti, satisfacand cerintele profesionistilor.

Produse cosmetice Solanie
Articole recomandate
Epilarea cu pasta de zaharProduse noi de la SolanieAu sosit măştile Solanie alginate cu Celule Stem de Argan şi MereNoile produse de protecţie solară SolanieDr. Spiller - dermatocosmetice de excelenta la nivel international pentru o ingrijire perfecta a fetei si a corpului.Creme profesionale Dr. Spiller pentru ingrijirea pielii din zona ochilorVopsele gene si sprancene pentru ochi sensibili RefectoCil SensitiveAparat Ultrasonic JimJams Beauty pentru întinerirea tenuluiAparat pentru curăţarea tenului JimJams Beauty VibrasonicAparat Photonionic pentru extomparea ridurilor din jurul ochilor - JimJams BeautyCosmetice JimJams Beauty pentru ingrijirea pielii acasaNou: Gama Refectocil la SisCosmeticeCreme de masaj Solanie cu substanţe naturale, fermizante si anti agingNoutate la sisicosmetice.ro – Aparat de mezoterapie MezoPenTrei dintre cele mai bune produse cosmetice Solanie pe care le poti alege din oferta10 proprietati al acidului hialuronicFiole Solanie – Secretul unui ten perfectCosmetice Bio de la SolanieSolanie Gold LineMezoterapia cu roller dermatologicMasti alginate de la Solanie – Solutii eficiente pentru fiecare tip de tenNoua gama Solanie cu celule stem de ArganVitaminele importante care previn imbatranirea precoce ale pieliiCosmetica - stiinta si arta
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.