« Inapoi

Mezoterapia cu roller dermatologic

Mezoterapia cu roller dermatologic Mezoterapia cu rollerul dermatologic este un tratament cosmetic inovativ si natural, destinat pentru reimprospatarea si reinnoirea pielii.

Ce este mezoterapia cu roller dermatologic?

Rollerul dermatologic realizeaza micro-rani pe suprafata pielii, la care pielea raspunde prin procese de regenerare. Terapia inventata de Dr. Orentreich in 1995 si pusa in practica mai tarziu de Dr. Desmond Fernandes, ofera intr-adevar posibilitatati unice de regenerare a pielii, dar in ce consta de fapt acest efect unic?

Micro-ace in folosul frumusetii

Pe capul rollerului dermatologic se gasesc ace a caror lungime poate fi aleasa si care patrund adanc in piele, creand prin aceasta o cale pentru agenti activi. Ca rezultat al ranilor, factorii de crestere din capilare favorizeaza divizarea celulelor iar pielea incepe procesul de regenerare. In timpul procesului de vindecare, pielea produce colagen si elastina, care ofera o crestere de pana la 300-400%. Procesul dureaza aproximativ 6-8 saptamani, mai tarziu pielea devenind saturata si hidratata de fibre de colagen. Grosimea tesutul conjunctiv si elasticitatea acestuia sunt imbunatatite.

Structura rollerului dermatologic

Esenta mezorollerului este reprezentata de cele 200, sau 540 de ace, a caror lungime se alege in functie de tratamentul dorit. Acele medicinale din otel inoxidabil pot fi alese dintre dimensiunile 0,25mm si 2mm. Cu toate acestea, datorita riscului mare de infectie cauzata de acele mai mari, acestea se vor utiliza doar cu ajutorul unei persoane calificate. Acestea si tratamentul aferent se regasesc in tabelul urmator.

Adancimea de patrundere

Adancimea de patrundere

Mecanismul de actionare

Mecanismul de actionare

Acele rollerului creaza cai prin care agentii activi patrund in piele.

Adancimea de patrundere

Acele rollerului dermatologic patrund in epiderma sau derma.

Acele rollerului dermatologic patrund in epiderma sau derma

Se produc colagen si elastina. Capacitatea de absorbtie a apei este imbunatatita.

Eficienta

In timpul tratamentului de mezoterapie substantele hidrofilice si lipofilice, de mare eficacitate, pot fi introduse cu ajutorul dermarollerului in straturile adanci ale pielii. Amestecurile de ingrediente active sau ,,cocktailuri"aplicate inainte de tratarea pielii cu roller, pot fi absorbite cu o eficienta de pana la 40 de ori mai mare. Eficienta este influentata in mare parte de substantele utilizate, dintre care cel mai important este Acidul Hialuronic. Materialul molecular poate absorbi greutatea sa de o 1000 de ori, maximizand astfel capacitatea de absorbtie a apei. Se recomanda de asemenea in tratament utilizarea vitaminelor A, C, D si E, dintre care vitamina C este cea care sustine sinteza dintre colagen si elastina.

Articole recomandate
Epilarea cu pasta de zaharProduse noi de la SolanieAu sosit măştile Solanie alginate cu Celule Stem de Argan şi MereNoile produse de protecţie solară SolanieDr. Spiller - dermatocosmetice de excelenta la nivel international pentru o ingrijire perfecta a fetei si a corpului.Creme profesionale Dr. Spiller pentru ingrijirea pielii din zona ochilorVopsele gene si sprancene pentru ochi sensibili RefectoCil SensitiveAparat Ultrasonic JimJams Beauty pentru întinerirea tenuluiAparat pentru curăţarea tenului JimJams Beauty VibrasonicAparat Photonionic pentru extomparea ridurilor din jurul ochilor - JimJams BeautyCosmetice JimJams Beauty pentru ingrijirea pielii acasaNou: Gama Refectocil la SisCosmeticeCreme de masaj Solanie cu substanţe naturale, fermizante si anti agingNoutate la sisicosmetice.ro – Aparat de mezoterapie MezoPenTrei dintre cele mai bune produse cosmetice Solanie pe care le poti alege din oferta10 proprietati al acidului hialuronicFiole Solanie – Secretul unui ten perfectCosmetice Bio de la SolanieSolanie Gold LineFilosofia produselor SolanieMasti alginate de la Solanie – Solutii eficiente pentru fiecare tip de tenNoua gama Solanie cu celule stem de ArganVitaminele importante care previn imbatranirea precoce ale pieliiCosmetica - stiinta si arta
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.