« Inapoi

Noile produse de protecţie solară Solanie

Noile produse de protecţie solară Solanie
Oferta Solanie a fost îmbogăţită cu 2 produse de protecţie solară SPF30. Noile produse cu formulă inovatoare se folosesc atât la tratamentele profesionale, cât şi la tratamentele de acasă destinate împiedicării îmbătrânirii.
Protectie Solara Solanie

Protecţia solară nu este o noutate, specialiştii au descoperit de multă vreme efectele nocive ale razelor solare asupra pielii. În culturile orientale protecţia solară este o rutină, iar pielea ferită de soare este considerată ideală. Razele solare şi cele UV sunt necesare în cantitate mică pentru piele şi sunt bine tolerate, în cantitate mare însă duc la îmbătrânirea pielii. Cauzează leziuni în fibrele de colagen şi ca urmare pielea “se lasă” şi apar riduri înainte de vreme.

Se acordă atenţie sporită tratamentelor în cadrul cărora protecţia solară este obligatorie. Tratamentele de exfoliere, microdermabraziunea, mezoterapia, epilarea cu ceară sau curăţarea intensă lezează în aşa măsură epiderma, încât scade rezistenţa acesteia la lumină. Pielea se poate pigmenta şi mai târziu este aproape imposibilă înlăturarea acestor pete.

Cele două produse Solanie de generaţie nouă au fost prezentate accentuând efectul lor anti-aging. Unul dintre cele două produse de protecţie solară SPF30 este destinat profesioniştilor din saloane, iar celălalt îngrijirii de acasă. Ambele produse protejează atât împotriva razelor UVA cât şi UVB, ce pot produce modificări imediate sau modificări pe termen lung ale pielii. Datorită formulei inovatoare au o texură moale, se absorb rapid şi nu provoacă sentiment unsuros pe piele. Nu conţin paraben, derivaţi de petrol şi substanţe alergene.

Caută produsele în webshop-ul nostru:

Crema de protectie solara Solanie pentru fata si corp 125 ml
Crema de protectie solara Solanie pentru fata si corp 125 ml

SPF30 – Protecţie intensă

Cremă de protecţie solară cu textură uşoară, recomandată pentru faţă şi corp. Se absoarbe repede, nu dă senzaţie unsuroasă, lipicioasă. Protejează pielea împotriva arsurilor provocate de soare şi împiedică îmbătrânirea acesteia înainte de vreme. Se recomandă în mod special după dermoabraziune chimică. Poate fi folosită tot anul, chiar şi sub farduri. Substanţele sale active ajută la menţinerea hidratării tenului. Are un miros plăcut, neutru, astfel poate fi folosită şi de bărbaţi. Nu conţine parabeni, derivaţi de petrol, arome alergene.
Lotiune Solanie de protectie solara 125 ml
Lotiune Solanie de protectie solara 125 ml

SPF30 – Protecţie intensă

Loţiune uşoară de protecţie solară. Se absoarbe rapid, nu dă senzaţie unsuroasă, lipicioasă. Protejează pielea împotriva arsurilor provocate de soare şi împiedică îmbătrânirea acesteia înainte de vreme. Substanţele sale active ajută la menţinerea hidratării tenului. Datorită ei, expunerea la soare devine plăcută, mirosul său plăcut, dulce vă învăluie pielea. Nu conţine parabeni, derivaţi de petrol, arome alergene.
Articole recomandate
Epilarea cu pasta de zaharProduse noi de la SolanieAu sosit măştile Solanie alginate cu Celule Stem de Argan şi MereDr. Spiller - dermatocosmetice de excelenta la nivel international pentru o ingrijire perfecta a fetei si a corpului.Creme profesionale Dr. Spiller pentru ingrijirea pielii din zona ochilorVopsele gene si sprancene pentru ochi sensibili RefectoCil SensitiveAparat Ultrasonic JimJams Beauty pentru întinerirea tenuluiAparat pentru curăţarea tenului JimJams Beauty VibrasonicAparat Photonionic pentru extomparea ridurilor din jurul ochilor - JimJams BeautyCosmetice JimJams Beauty pentru ingrijirea pielii acasaNou: Gama Refectocil la SisCosmeticeCreme de masaj Solanie cu substanţe naturale, fermizante si anti agingNoutate la sisicosmetice.ro – Aparat de mezoterapie MezoPenTrei dintre cele mai bune produse cosmetice Solanie pe care le poti alege din oferta10 proprietati al acidului hialuronicFiole Solanie – Secretul unui ten perfectCosmetice Bio de la SolanieSolanie Gold LineFilosofia produselor SolanieMezoterapia cu roller dermatologicMasti alginate de la Solanie – Solutii eficiente pentru fiecare tip de tenNoua gama Solanie cu celule stem de ArganVitaminele importante care previn imbatranirea precoce ale pieliiCosmetica - stiinta si arta
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.