« Inapoi

De ce sa alegi epilarea cu ceara?

De ce sa alegi epilarea cu ceara? Exista multe metode de a scapa de parul nedorit, dar nu toate dintre ele sunt la fel de eficiente. Sa luam prima data cele mai rapide modalitati:

Lama de ras - multe femei opteaza pentru aceasta metoda pentru faptul ca lama este foarte simplu si usor de folosit, toata operatiunea dureaza maximum 15 minute, si practic nu-ti provoaca dureri, cu exceptia cazului in care te tai cu lama. Efectul insa nu dureaza mult, in cele mai bune cazuri doar 1-2 zile.

Crema depilatoare - constituie o solutie rapida, la fel ca lama de ras, si efectul poate dura un pic mai mult. Procedura nu este dureroasa nici in acest caz, dar substantele chimice din aceasta crema pot cauza iritatii serioase, astfel nu este recomandabila utilizarea cremei depilatoare pe termen lung, mai ales in zonele sensibile.

Aparatul epilator - o solutie mult mai eficace decat cele mentionate mai sus, deoarece pielea ramane frumoasa si fina pe un termen mai lung. Aparatul epilator smulge parul din radacina, asa ca e mai bine sa te pregatesti de o mica durere. Aparatul smulge firele de par una cate una, asa ca e mai bine sa-ti faci un plan inainte de a incepe operatiunea: epilarea poate cauza iritatii la nivelul pielii, asa ca nu iti recomandam sa te epilezi inainte de a-ti expune la soare picioarele.

Ceara epilatoare - nu conteaza daca te epilezi acasa sau te duci la salonul de cosmetica, pentru ca prin aceasta metoda pielea iti va deveni neteda, fara urma de par. Rezultatul poate dura chiar si 3-4 saptamani, in functie de tipul firului de par, si nu in ultimul rand, vei scapa de parul nedorit intr-un timp mai scurt.

Articole recomandate
Aparate pentru epilare definitiva BabylissPregateste-ti pielea pentru epilarea cu cearaEpilare cu ceara la salonul de cosmeticaEpilare cu ceara intr-un mod sigur si fara dureriEpilare cu ceara
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.