« Inapoi

Pregateste-ti pielea pentru epilarea cu ceara

Pregateste-ti pielea pentru epilarea cu ceara Epilarea cu ceara este una dintre cele mai incomode procese de infrumusetare, pentru cele mai bune rezultate te sfatuim sa ceri ajutorul unei profesioniste, cel putin daca optezi pentru epilarea cu ceara pentru prima data.

Daca te numeri printre cele care vor sa scape de parul nedorit intr-un salon de infrumusetare pentru prima oara, e bine sa fii atenta la cateva lucruri importante. Inainte sa vizitezi salonul de infrumusetare, informeaza-te putin despre conditiile care te asteapta. Intreaba despre metoda si tipul de ceara folosit, asigura-te ca produsele folosite se potrivesc pielii tale.

Firul de par trebuie sa aiba o lungime de aproximativ 1/2 cm ca sa fie scoasa cu succes. Evita sa faci dus cu cel putin o ora inainte de epilare, fiindca gelul de dus inmoaie firul de par, astfel ceara nu se fixeaza asa de bine pe firele de par.

Epilare cu ceara

Pentru a absorbi excesul de umiditate, aplica putina pudra de talc si epilarea cu ceara devine mult mai usoara. Pentru evitarea iritatiilor pudra de talc se foloseste si dupa epilare. Prin urmarea acestor sfaturi simple, epilarea cu ceara va deveni mult mai usor de suportat.

Articole recomandate
Aparate pentru epilare definitiva BabylissEpilare cu ceara la salonul de cosmeticaEpilare cu ceara intr-un mod sigur si fara dureriEpilare cu cearaDe ce sa alegi epilarea cu ceara?
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.