« Inapoi

Microdermabraziune cu diamante

Microdermabraziune cu diamante Microdermabraziunea cu diamante este cel mai nou tratament de peeling facial care reduce vizibil ridurile, liniile fine de expresie, aspectul neregulat al pielii, semnele produse de acnee si pigmentatiile ale pielii. Exfolierea cu aparatul de microdermabraziune stimuleaza regenerarea celulara ale pielii, tenul devine astfel uniformizat, catifelat si mai luminos.

Ce este microdermabraziunea cu diamante ?

Microdermabraziunea cu diamante este un sistem nou care foloseste baghete microabrazive cu capete de diamante care pot fi folosite si pe zonele mai sensibile ale pielii, adica in jurul ochilor, nasului si gurii unde apar de obicei primele semne ale imbatranirii. Capetele sunt de diferite granulatii si marimi si au diferite puteri de abrazare pentru diferite tipuri de ten. Capul baghetei poate sa fie confectionat din diamante naturale sau din cristale organice. Capul din diamante naturale sunt mult mai preferate pentru ca este usor de folosit si nu irita pielea. Prin micodermabraziune se stimuleaza productia de celule noi, si se accelereaza productia de colagen si elastina in piele. Regenerarea celulara naturala se produce o data la 30 de zile, dar odata cu varsta devine un proces mai incetinit.

Ce se desfasoara un tratament facial de microdermabraziune cu diamante ?

Microdermabraziunea este un peeling facial non-invaziva, care actioneaza asupra straturilor superficiale ale pielii. Capatul din diamante naturale sau din cristale organice in forma de creion permite folosirea si tratarea zonelor mai sensibile ale pielii cum ar fi colturile ale gurii, zonele in jurul ochilor si nasului. Inaintea sedintei de microdermabraziune se curata si se demachiaza tenul cu produse profesionale. Daca tenul clientei este deshidratat aplicam o crema hidratanta, ca sa protejam pielea. Daca scopul tratamentului este de exfoliere si revigorarea pielii atunci solutia este microdermabraziune cu cap de diamant, iar daca scopul este abraziunea mai intensa a pielii, sau tratamentul specific unei probleme, atunci metoda ideala este peeling-ul cu cristale de dioxid de aluminiu.

Manichiura 3D - tendinta noua Manichiura 3D - tendinta noua

Care sunt efectele microdermabraziunii ?

Efectele tratamentului sunt vizibile inca de la prima sedinta:

  • revigorarea circulatiei sanguine si limfatice ale pielii
  • revigorarea proceselor de recreare ale celulelor
  • curatarea profunda ale tenului si redarea luminozitatii
  • atenuarea vizibila a ridurilor
  • curatarea si decongestionarea tesuturilor
  • sporirea producerii de colagen al pielii
  • eliminarea petelor, cosurilor, cicatricilor de acnee

Avantaje microdermabraziune cu diamante

Cel mai mare avantaj al microdermabraziunii cu capete de diamant este ca nu necesita cristale, care pot sa aiba efecte secundare negative ca de exemplu inrosire, inflamatii sau uscaciune. Nu exista riscul inhalarii ale rezidurilor si prafului rezultate prin peeling-ul cu cristale. Un alt avantaj este ca costul aparatului peeling cu diamante este relativ redus pentru ca nu necesita alimentarea cu rezerve noi de cristale si capetele baghetei sunt reutilizabile, doar trebuie sterilizate corect inaintea fiecarui tratament. Tratamentul este nedureros si poate fi repetat la intervale scurte de timp. Microdermabraziunea poate sa lupte impotriva fotoimbatranirii si este o procedura efectiva in tratamentele cu tenurile problematice cauzate de acnee, cicatrice, vergeturi.

Care sunt efectele secundare la microdermabraziune cu diamante ?

Tratamentul cu microdermabraziune de obicei nu are efecte secundare. La tenurile mai sensibile pot apare o usoara inrosire pentru care se pot aplica o crema decongestionanta cu putere mare de hidratare. Nu se recomanda expunerea la razele UV imediat dupa sedinta, pentru ca tenul necesita un interval de timp pentru regenerare.

Contraindicatii

Se recomanda evitarea zonelor afectate de cuperoza, rani deschise sau acnee purulenta.

Articole recomandate
Microdermabraziunea
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.