« Inapoi

Microdermabraziunea

Microdermabraziunea Microdermabraziunea este cea mai noua metoda de curatare profunda a epidermei, printr-o exfoliere blanda si uimitoare. Acest tratament cosmetic este o alternativa eficienta a procedurilor chirurgicale costisitoare si a injectiilor cu Botox. In domeniul cosmeticii, prin microdermabraziune se intelege un peeling mecanic al pielii.

Microdermabraziunea da rezultate satisfacatoare pentru ten: aspect intinerit, reduce cicatricele minore, indeparteaza ridurile fine si a semnelor lasate de acnee, petele rosii, maronii sau solare. Tehnica microdermabraziunii presupune indepartarea stratului superficial al pielii, a bacteriilor inmultit in piele in procesul de oxidare a sebumului, pentru a stimula regenerarea celulara si a colagenului. Microdermabraziunea este un tratament cosmetic de exfoliere superficiala a epidermei care are o actiune dubla: exfoliere si absorbtie. In acest proces se exfoliaza primul strat de celule de la nivelul pielii folosind capete de tratament cu cristale, eliberand celulele noi si tinere si aducandu-le la suprafata. Microdermabraziunea este considerat ca cel mai eficient tratament dermato-cosmetic de curatare si intretinere a sanatatii pielii. Microdermabraziunea nu produce arsuri, iritatii sau alergii.

Tipurile microdermabraziunii:

  • Microdermabraziune cu cap de diamant
  • Microdermabraziune cu cristale
  • Hidrodermabraziune

Microdermabraziunea cu cap de diamant

Microdermabraziunea cu cap de diamant este o tehnologie noua care este destinata sa inlocuiasca microdermabraziunea cu cristale. Microdermabraziunea cu cap de diamant foloseste baghete microabrazive, la care cristalele sunt inlocuite cu capete de diamant care poate sa fie naturale sau sintetice. Aceste capete sunt de diferite marimi si granulatii, pentru diferite tipuri de piele si adancimi de exfoliere. Capul baghetei este confectionat din diamante naturale sau din combinatii de cristale organice, care netezesc pielea indepartand celulele moarte si impuritatile care apoi sunt aspirate intr-un filtru special pentru reziduuri. Spre deosebire de tratamentul cu cristale, tratamentul cu cap de diamant poate fi folosit si pentru zonele mai sensibile, adica in jurul ochilor, nasului si a gurii (unde apar primele riduri).

Microdermabraziunea cu cristale

Microdermabraziunea cu cristale presupune utilizarea unor anumite tipuri de cristale: oxizi de aluminiu sau corindon, clorura de sodiu, bicarbonat de sodiu sau oxid de magneziu. Prin aceasta abraziune se produce un praf care poate fi nociv in cazul inhalarii accidentale acestuia si aceasta tehnica nu se poate utiliza cu siguranta in jurul ochilor sau a gurii, unde apar de obicei primele riduri fine. Cristalele folosite in aceasta tehnica sunt considerate sigure pentru ca nu sunt toxice si nu cauzeaza reactii chimice in contact cu pielea clientei. Insa sunt posibile cateva efecte secundare, ca de exemplu: iritatii sau roseata, dar mai mult din cauza sensibilitatii pielii decat din cauza cristalelor.

Hidrodermabraziune

Tehnica cu hidroabraziune nu a putut sa se raspandeasca din cauza tehnologiei cu cap de diamant care continua sa se dezvolte. Dintre cosmeticieni microdermabraziunea cu cap de diamant a devenit procedura cea mai raspandita.

Articole recomandate
Microdermabraziune cu diamante
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.