« Inapoi

E o problemă să-ţi înmoi pielea?

Produsele de îngrijire Solanie, datorită compoziţiei lor speciale pot fi folosite în mod creativ, chiar fără a respecta destinaţia lor iniţială, obţinând totuşi rezultate bune.
E o problemă să-ţi înmoi pielea?

Cine curăţă mult, ştie că este neplăcut – atât pentru client, cât şi pentru cosmeticiană – dacă nu putem înmuia tenul în mod corespunzător. În acest caz tratamentul este mai dureros pentru client iar pentru cosmeticiana este mai dificil şi necesită timp mai îndelungat. Ne putem confrunta cu astfel de situaţie oricând, fiindcă putem să ne epuizăm stocul de creme pentru înmuiere sau s-ar putea să nu fim suficient de pregătiţi pentru astfel de situaţii..

Crema exfoliantă Solanie

Crema exfoliantă Solanie este un produs de bază al saloanelor, putem deci spune că avem în stoc cantitate suficientă în permanenţă. Oare la ce se mai poate folosi aceasta? Pentru înmuiere, fiindcă substanţele active speciale din compoziţia sa dizolvă grăsimile oxidate şi impurităţile, îndepărtează celulele moarte, asigurând curăţarea perfectă pentru absorbţia substanţelor active.

Conţine acid lactic şi acid de mere, acestea conferind strălucire tenului şi îmbunătăţindu-i tonusul. Dimensiunile porilor se reduc, dispar ridurile mici, cele mai adânci se estompează. Faţa devine mai colorată, petele de pigmentare se estompează, faţa întinereşte.

Crema exfoliantă este potrivită şi pentru înmuierea tenului înainte de tratament. Pentru obţinerea efectului scontat aplicăm pe faţă crema, apoi o masăm uşor (chiar cu ajutorul aburului), lăsând timp acizilor, apoi acoperim porţiunea cu folie, pentru a înlesni absorbţia. După îndepărtarea foliei frecăm uşor pielea, ca granulele să îndepărteze celulele cornoase, apoi o ştergem cu compresă umedă. În cazul în care stratul de cremă exfoliantă a fost aplicată într-un strat mai gros, putem folosi gel accelerator Solanie Lipamin pentru intensificarea efectului (aplicăm peste crema exfoliantă gelul accelerator cu ajutorul unei pensule), fără abur. În acest caz îndepărtarea “măştii” se face cu spatula, apoi se curăţă pielea cu compresă umedă.

Vă dorim succes şi eficienţă în activitate!

Articole recomandate
RefectoCil pentru ondulare permanentă a genelor – instrucţiuni de utilizareTratament Exclusiv de Exfoliere AHA PeelPracticile ambasadorului frumuseţii SolanieTratament Solanie Bio SpaMezoterapia – un tratament cosmetic revoluţionar5 greşeli grave pe care le poţi comite în mezoterapie cu dermarollerTratament cu celule stem vegetale de ArganGama Active Line Dr. Spiller pentru ingrijirea tenului gras acneicMasti de fata profesionale Dr. SpillerFiole mezoterapie marca Dr. SpillerCreme profesionale de fata Dr. SpillerCum sa ingrijiti pielea din jurul ochilorMăşti Peel Off JimJams pentru o curăţare perfectăAntioxidanţii si lupta impotriva îmbătrâniriiGama Anti Aging Struguri - Hialuron SolanieCum ne alegem crema de fataDermabraziuneaUmplerea ridurilor cu ultrasuneteTratament exclusive cu caviarTratament de lux: răsfăţ cu aurTratament Exclusive Anti-AgingSeturi JimJams Beauty pentru curatarea, intinerirea si ingrijirea pieliiFiole pentru lifting si restructurareFiole cu vitamine si oligoelemente marca BCNFiole cu acid hialuronicCum sa scapi de acnee si de cosuri?Tratamente antirid homemadeTratamentul cosmetic pentru tenul senilTratamentul cosmetic pentru tenul acneicTratamentul cosmetic pentru tenul gras uleiosTratamentul cosmetic pentru tenul uscatGomajul vegetal pentru o piele stralucitoareMasajul facial – Sursa frumusetii si tineretiiTratamentul cosmetic pentru tenul cuperozicTratamentul cosmetic pentru tenul normalProcesele care stau la baza tratamentului cosmetic
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.