« Inapoi

Măşti Peel Off JimJams pentru o curăţare perfectă

Măşti Peel Off JimJams pentru o curăţare perfectă Trebuie să recunoaştem că nu avem o problemă uşoară de rezolvat dacă ajungând acasă după o zi obositoare, ne dorim o baie fierbinte şi ne pregătim pentru un tratament de revigorare a feţei. Problema nu constă în umplerea vănii cu apă caldă, ci în alegerea produselor potrivite dintre produsele cosmetice cu care suntem invadaţi. Deasemenea nu mi-aş dori să fac parte din categoria acelor cumpărători care cumpără un produs pe care “l-a poftit” atunci, pe loc, dar de care se plictisesc repede şi aleg un alt produs.

Situaţia este aceeaşi şi în cazul produselor de curăţare a pielii, fiindcă fără o curăţare perfectă nu există întreţinere. Celebrităţile care ne zâmbesc pe micul ecran au feţele perfecte, noi – oricât ne-am strădui – nu ne putem lăuda nici măcar cu ceva asemănător. Există totuşi acele produse şi practici care oferă soluţie reală, dar în labirintul ofertelor trebuie să ne orientăm bine şi să găsim produsele care ne sunt potrivite.

Gama produselor de curăţare este destul de sărăcăcioasă. Practic, sunt două categorii: cele care curăţă mecanic şi cele care curăţă chimic. Produsele din prima categori sunt accesibile cosmeticienilor, dar şi celor care le folosesc acasă, cele din cea de-a doua sunt accesibile în special cosmeticienilor, datorită componenţei lor chimice speciale. Binenînţeles există şi produse de “tranziţie”, pe care le găsim pe rafturile magazinelor, dar care arareori sunt supuse unei analize minuţioase.

Denumirea Masca Peel-Off nu face referire la toate funcţiile produselor de curăţare mecanice/chimice. Peel-Off, adică exfoliere, decojire, în decursul acestui proces se întâmplă multe altele. Aceste măşti dispun de o formulă specială, o structură reticulară diluată în alcool. După aplicarea lor, alcoolul ajută la diluarea impurităţilor de pe faţă, deasemenea facilitează pătrunderea structurii reticulare între celulere moarte, care sunt răspunzătoare de permeabilitatea şi respiraţia pielii. În timp ce alcoolul se evaporă, celulele moarte se lipesc de mască şi după ce aceasta s-a întărit, sunt îndepărtate.

Astfel concluzionând, denumirea Peel-Off înseamnă diluarea impurităţilor şi îndepărtarea celulelor moarte, ceea ce este mai mult, decât ce gândim la prima vedere. Şi încă ceva:

Prin îndepărtarea măştii se produce o mai bună alimentare cu sânge, substanţe nuritive şi oxigen a suprafeţei pielii. Efectul produselor de hidratare, ce conferă fermitate sau anti-aging aplicate după curăţare creşte astfel simţitor.

Este simplu de tot – am putea spune! Descris şi înţeles astfel cu siguranţă. Pentru a putea fi un cumpărător conştient şi pentru a evita cumpărăturile inutile trebuie să ştim doar atât: Ştim de ce are nevoie pielea noastră şi căutăm produsul cel mai potrivit.

Măştile JimJams cu rodie şi castraveţi se găsesc în www.beautyforever.ro în webshopul nostru.!

Articole recomandate
RefectoCil pentru ondulare permanentă a genelor – instrucţiuni de utilizareTratament Exclusiv de Exfoliere AHA PeelPracticile ambasadorului frumuseţii SolanieTratament Solanie Bio SpaMezoterapia – un tratament cosmetic revoluţionar5 greşeli grave pe care le poţi comite în mezoterapie cu dermarollerTratament cu celule stem vegetale de ArganE o problemă să-ţi înmoi pielea?Gama Active Line Dr. Spiller pentru ingrijirea tenului gras acneicMasti de fata profesionale Dr. SpillerFiole mezoterapie marca Dr. SpillerCreme profesionale de fata Dr. SpillerCum sa ingrijiti pielea din jurul ochilorAntioxidanţii si lupta impotriva îmbătrâniriiGama Anti Aging Struguri - Hialuron SolanieCum ne alegem crema de fataDermabraziuneaUmplerea ridurilor cu ultrasuneteTratament exclusive cu caviarTratament de lux: răsfăţ cu aurTratament Exclusive Anti-AgingSeturi JimJams Beauty pentru curatarea, intinerirea si ingrijirea pieliiFiole pentru lifting si restructurareFiole cu vitamine si oligoelemente marca BCNFiole cu acid hialuronicCum sa scapi de acnee si de cosuri?Tratamente antirid homemadeTratamentul cosmetic pentru tenul senilTratamentul cosmetic pentru tenul acneicTratamentul cosmetic pentru tenul gras uleiosTratamentul cosmetic pentru tenul uscatGomajul vegetal pentru o piele stralucitoareMasajul facial – Sursa frumusetii si tineretiiTratamentul cosmetic pentru tenul cuperozicTratamentul cosmetic pentru tenul normalProcesele care stau la baza tratamentului cosmetic
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.