« Inapoi

RefectoCil pentru ondulare permanentă a genelor – instrucţiuni de utilizare

Refectocil - Ondulare permanenta a genelor Spre deosebire de ondulatoarele clasice a genelor, ondulatorul RefectoCil îngrijeşte delicat genele datorită colagenului şi cisteinei din componenţa sa. Colagenul este o proteină care se regăseşte şi în corpul uman şi care, împreună cu aminoacidul denumit cisteină protejează şi hrăneşte genele în timpul tratamentului, astfel acestea rămân sănătoase şi vor deveni bogate.

Tratamentul durează doar 45 de minute, rezultatul vorbeşte de la sine. Folosirea ondulatorului RefectoCil este simplă şi Tu trebuie să aloci din timpul tău doar 20 de minute, în restul timpului clientul se odihneşte, lăsând substanţele active să-şi producă efectul. Graţie aplicatoarelor de 4 dimensiuni diferite, indiferent de tipul genelor, tratamentul este eficient, astfel poate beneficia de el fiecare client de-al tău.

Kit-ul permanent gene Refectocil pentru 18 tratamente se poate achiziționa aici.

Ondularea permanentă

Inainte si dupa ondularea permanentă Refectocil Durata tratamentului:

Ondularea permanentă – 20-25 minute
Neutralizer – 15-20 minute
Vopsire – 7-10 minute

Test de alergie: Înainte de începerea tratamentului efectuaţi testul de aergie. Aplicaţi din ambele loţiuni cu ajutorul unei bucăţi de vată pe partea interioară a cotului sau după ureche. Lăsaţi să se usuce şi nu spălaţi locul 24 de ore. Dacă se constată roşeaţă sau mâncărime, nu folosiţi produsul.

1. Pregătire

Îndepărtaţi lentila de contact. Îndepărtaţi cu grijă machiajul de pe ochi cu ajutorul unui demachiant ce nu conţine ulei. Uscaţi genele prin ştergere. Înainte de începerea tratamentului periaţi şi despărţiţi genele.

2. Alegerea roller-ul potrivit

Pentru un efect mai intens alegeţi roller mai mic, pentru efect natural alegeţi unul mai mare.

Roller mic (S) – pentru gene scurte
Roller mediu (M) – pentru gene de lungime medie
Roller mare (L) – pentru gene lungi
Roller extra mare (XL) – pentru gene foarte lungi

Marimi roller Refectocil

Idei pentru alegerea dimensiunii potrivite:

În caz ideal capetele genelor ajung până la jumătatea roller-ului. În cazul în care acesta este prea mic, obţinem gene foarte creţe, în formă de U.
Dacă roller-ul este prea mare, genele nu vor avea arcuire spectaculoasă.

3. Aplicarea roller-ului

Îndepărtaţi roller-ul de pe folia autocolantă. Prindeţi doar capătul aplicatorului, altminteri acesta îşi pierde din capacitatea de lipire. Îndoiţi uşor aplicatorul ca acesta să capete forma ochiului. Dacă roller-ul este prea lung, tăiaţi din el. Aplicaţi roller-ul pe ochiul închis, pornind din partea interioară a orbitei.

Aplicarea roller-ului Refectocil

4. Fixarea genelor

Fixaţi firele pe aplicator cu ajutorul beţişorului de portocal începând de la partea interioară a orbitei. Fixaţi definitiv genele superioare cu ajutorul adezivului. După aceea rugaţi clientul să-şi deschidă ochiul (deschizătura să fie foarte îngustă). Dacă s-au lipit câteva fire din genele inferioare, acestea trebuie îndepărtate cu grijă.

5. Aplicarea loţiunii pentru ondulare permanentă

Puneţi o cantitate mică de loţiune în vas. Aplicaţi-o pe linia de mijloc a genelor, în linie orizontală. Evitaţi ca loţiunea să ajungă la rădăcinile sau capetele genelor. Lăsaţi să-şi facă efectul cam 15 minute. În funcţie de gene, durata se poate prelungi cu 5 minute. După expirarea timpului îndepărtaţi loţiunea cu ajutorul unui beţişor pentru curăţarea urechilor.

6. Aplicarea loţiunii de neutralizare

Puneţi o cantitate mică de loţiune în vas. Evitaţi ca loţiunea să ajungă la rădăcinile sau capetele genelor. Lăsaţi să-şi facă efectul cam 10 minute. După expirarea timpului îndepărtaţi loţiunea cu ajutorul unui beţişor pentru curăţarea urechilor.

7. Îndepărtarea roller-ului

Îmbibaţi în apă roller-ul cu ajutorul unei bucăţi de vată umedă, ca adezivul să se dizolve, apoi îndepărtaţi roller-ul rulându-l cu grijă în jos.

Soluţionarea problemelor

Dacă genele sunt prea arcuite, folosim roller mic. Dacă acestea vă deranjează, alegeţi un roller mai gros şi repetaţi tratamentul care va avea jumătate din durata primului tratament. Dacă genele nu devin suficient de arcuite, putem presupune că nu s-au aplicat corect loţiunile, roller-ul nu a fost fixat corect sau genele nu au fost perfect curate.

Vopsirea genelor după ondulare permanentă va dura mai puţin, durata scăzând chiar la jumătate, fiindcă vopsirea este mai eficientă pe gene proaspăt ondulate.

Aplicarea roller-ului Refectocil
Articole recomandate
Tratament Exclusiv de Exfoliere AHA PeelPracticile ambasadorului frumuseţii SolanieTratament Solanie Bio SpaMezoterapia – un tratament cosmetic revoluţionar5 greşeli grave pe care le poţi comite în mezoterapie cu dermarollerTratament cu celule stem vegetale de ArganE o problemă să-ţi înmoi pielea?Gama Active Line Dr. Spiller pentru ingrijirea tenului gras acneicMasti de fata profesionale Dr. SpillerFiole mezoterapie marca Dr. SpillerCreme profesionale de fata Dr. SpillerCum sa ingrijiti pielea din jurul ochilorMăşti Peel Off JimJams pentru o curăţare perfectăAntioxidanţii si lupta impotriva îmbătrâniriiGama Anti Aging Struguri - Hialuron SolanieCum ne alegem crema de fataDermabraziuneaUmplerea ridurilor cu ultrasuneteTratament exclusive cu caviarTratament de lux: răsfăţ cu aurTratament Exclusive Anti-AgingSeturi JimJams Beauty pentru curatarea, intinerirea si ingrijirea pieliiFiole pentru lifting si restructurareFiole cu vitamine si oligoelemente marca BCNFiole cu acid hialuronicCum sa scapi de acnee si de cosuri?Tratamente antirid homemadeTratamentul cosmetic pentru tenul senilTratamentul cosmetic pentru tenul acneicTratamentul cosmetic pentru tenul gras uleiosTratamentul cosmetic pentru tenul uscatGomajul vegetal pentru o piele stralucitoareMasajul facial – Sursa frumusetii si tineretiiTratamentul cosmetic pentru tenul cuperozicTratamentul cosmetic pentru tenul normalProcesele care stau la baza tratamentului cosmetic
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.