« Inapoi

Constructia unghiilor cu gel uv

Constructia unghiilor cu gel uv Constructia unghiilor cu geluri uv este o tehnica foarte populara, iar doamnele si domnisoarele care vor sa arate impecabil recurg adesea la aceasta modalitate de infrumusetare.

Constructia unghiilor cu geluri uv schimba unghiile casante, exfoliante, in unghii cu o forma perfecta si rezistente. Unghiile cu gel nu se rup usor si rezista in stare perfecta timp de 3-4 saptamani, dupa care necesita intretinere. Constructia unghiilor cu gel uv transforma aspectul intregii maini, oferind un aspect feminin si elegant.
Procesul dureaza 2-3 ore, dar rezultatul va fi cu adevarat remarcabil.

Majoritatea saloanelor de infrumusetare ofera serviciul de constructie unghii false cu gel, iar preturile pot varia intre 100 - 150 lei. Pentru ca unghiile false necesita intretinere veti plati o data la 3-4 saptamani 50 - 80 lei. Prin intretinere intelegem pilirea si umplerea cu geluri uv a spatiului dintre unghia crescuta si cuticula.
In cazul in care intretinerea se efectueaza la fiecare 3 saptamani, unghiile false se tin pana la 3-4 luni.

Daca cineva se indragosteste de unghiile cu geluri uv, acestea se pot purta pe o perioada nedeterminata, dar pentru ca unghiile naturale necesita sa respire este indicat cel putin o pauza de o saptamana. Indepartarea unghiilor cu gel se face prin pilire cu o freza speciala. O alta metoda de indepartare este inmuierea unghiilor intr-un lichid special sau in acetona. Dupa aproximativ 15 minute, gelul uv trebuie dezlipit usor de unghii.

In perioada de pauza se pot aplica creme speciale si tratamente de hidratare si intarire pentru unghii naturale.

Articole recomandate
Unghiii de mireasa cu fundita din portelan si efect sugar – Step by Step Oja semipermanenta marca Naba - Step by Step Unghii false patrate cu folie de transfer si cale pictate Cum se aplica corect unghiile false french Cum se aplica unghiile false cu tips si gel Unghii false french mereu la modă Unghii french cu oja semipermanenta 2M Beauty Indepartarea corecta a ojei semipermanente Aplicarea corecta a ojei semipermanente - gellack Manichiura Spa - noul trend in domeniul unghiilor Manichiura 3D - tendinta noua Trucuri de vară pentru tehnicienii de unghii false Unghii false Stiletto Tendinte unghii cu gel pentru vara 2014 Dilema tehnicienilor incepatori de unghii false: gel uv sau acril? Tendinta culorilor pentru unghii 2014 Ce este oja semipermanenta si cum se aplica Oja Semipermanenta
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.