« Inapoi

Dilema tehnicienilor incepatori de unghii false: gel uv sau acril?

Dilema tehnicienilor incepatori de unghii false: gel uv sau acril? Majoritatea tehnicienilor incepatori de unghii false tind sa lucreze cu gel uv, dar aceasta tehnica nu este cea mai simpla si cea mai rapida. Constructia unghiilor cu acril nu este cu nimic mai complicata decat constructia unghiilor cu geluri uv

La metoda unghiilor cu acril si cu gel uv lucrarile de pregatire sunt la fel, deci, din aceasta privinta nu putem face o comparatie. Faptul ca gelul uv se usuca in lampa uv iar acrilul se usuca la aer, face totusi o diferenta. Timpul de constructie la tehnicienii incepatori poate sa fie mai scurta daca folosesc tehnica cu gel uv. Aceasta se datoreaza faptului ca gelul uv este deja un material amestecat care se aplica cu o pensula gel, iar acrilul trebuie amestecat din doua componente ceea ce necesita o practica serioasa de amestecare. Incepatorii care invata in cateva saptamani sau luni aceasta tehnica, vor putea construi unghii false din acril cam in acelas timp.

Gelul si acrilul se umfla daca nu sunt construite corect, deci aceasta problema poate sa apare la amandoua. Gelul trebuie sa luam din partea laterala a cutiei iar acrilul trebuie sa amestecam corect cu lichidul si asa vem scapa de umflarea. Ceea ce priveste pilirea unghiilor, acest proces dureaza tot atata timp la gel cat si la acril. Gelul se pileaza mai usor iar acrilul daca este construit corect, nu necesita multa pilire.

Unghii cu gel sau unghii cu acril? Care sunt mai rezistente? Auzim des aceste intrebari. Avand in vedere dezvoltarea continua a materialelor putem afirma ca sunt la fel de rezistente! Este important de stiut pentru toti tehnicienii incepatori ca gelul uv este tot atat de flexibil cat si praful de portelan sau acrilul.

Acrilul este un material mai dur, dar nu este mai fragil! Este o informatie falsa ca acrilul se rupe mai usor. Durabilitatea nu depinde de material ci de calitatea constructiei. Daca unghiile sunt construite statistic corect, fie ca sunt lungi sau scurte, atunci vor rezista mult. Chiar si unghiile false scurte pot sa se rupe intr-o saptamana daca nu sunt aplicate corect.

Modelarea mai facila a acrilului face ca pentru tehnicienii incepatori sa fie materialul mai atractiv.
Daca facem timp pentru practica si invatam corect raportul ideal lichid-praf acrilic atunci vom avea experiente minunate, chiar vom putea realiza niste opere de arta cu acest material unic.

Deci, folositi cu incredere acrilul, chiar daca sunteti incepatori, pentru ca acest material ascunde posibilitati fara margini in crearea unghiilor false.

Articole recomandate
Unghiii de mireasa cu fundita din portelan si efect sugar – Step by Step Oja semipermanenta marca Naba - Step by Step Unghii false patrate cu folie de transfer si cale pictate Cum se aplica corect unghiile false french Cum se aplica unghiile false cu tips si gel Unghii false french mereu la modă Unghii french cu oja semipermanenta 2M Beauty Indepartarea corecta a ojei semipermanente Aplicarea corecta a ojei semipermanente - gellack Manichiura Spa - noul trend in domeniul unghiilor Manichiura 3D - tendinta noua Trucuri de vară pentru tehnicienii de unghii false Unghii false Stiletto Tendinte unghii cu gel pentru vara 2014 Constructia unghiilor cu gel uv Tendinta culorilor pentru unghii 2014 Ce este oja semipermanenta si cum se aplica Oja Semipermanenta
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.