« Inapoi

Manichiura 3D - tendinta noua

Manichiura 3D - tendinta noua Noul trend in domeniul unghiilor false este manichiura extravaganta cu modele 3D. Daca pana acum unghiile extrem de lungi si unghiile french colorate erau considerate noutate, de acum unghiile 3D vor fi celebre in acest domeniu.

Manichiura 3D este foarte trendy si garanteaza un efect spectaculos. Se pot aplica flori artificiale cu efect 3D in geluri uv sau in acril, care va da efectul unei flori 3D adevarat sau se pot construi modele 3D care este o metoda putin mai complicata care necesita exersari.

Se pot folosi deasemenea pentru unghii false 3D diferite molduri 3D, care sunt o noutate pe piata si care se foloseste pentru a crea mai usor si mai rapid modele 3D din acril sau din gel uv pentru decorarea unghiilor. Formele pot fi umplute cu diferite culori pentru a crea efecte diferite. Folosirea moldurilor este cel mai rapid si usor mod pentru a crea modele 3D. Moldurile se pot folosi de mai multe ori daca este utilizat si pastrat corespunzator.

 

Manichiura 3D - tendinta noua Manichiura 3D - tendinta noua

Manichiura 3D va impresiona si acele femei care nu sunt fani al unghiilor false, pentru ca creativitatea si detaliile uimitoare fac ca aceste unghii sa devine cat mai populare.

Articole recomandate
Unghiii de mireasa cu fundita din portelan si efect sugar – Step by Step Oja semipermanenta marca Naba - Step by Step Unghii false patrate cu folie de transfer si cale pictate Cum se aplica corect unghiile false french Cum se aplica unghiile false cu tips si gel Unghii false french mereu la modă Unghii french cu oja semipermanenta 2M Beauty Indepartarea corecta a ojei semipermanente Aplicarea corecta a ojei semipermanente - gellack Manichiura Spa - noul trend in domeniul unghiilor Unghii false Stiletto Tendinte unghii cu gel pentru vara 2014 Constructia unghiilor cu gel uv Dilema tehnicienilor incepatori de unghii false: gel uv sau acril? Ce este oja semipermanenta si cum se aplica Tendinta culorilor pentru unghii 2014 Oja Semipermanenta
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.