« Inapoi

Oja semipermanenta marca Naba – Step by Step

Oja semipermanenta marca Naba – Step by Step Gellack Naba imbina manipularea usoara a lacului cu durabilitatea gelului, asigurata de modificarile structurale datorate luminii UV. Lacul de unghii traditional se deteriorizeaza in cateva zile datorita impactelor fizice, materialelor chimice sau umiditatii, gellackul isi pastreaza culoarea chiar 4 saptamani datorita tehnologiei de legare gellack. Durabilitatea sporeste datorita unei pregatiri corespunzatoare, folosirea unui strat de fond si unul de acoperire. Cat de usor se aplica, atat de usor se si indeparteaza prin inmuiere sau cu folie dizolvanta (NABA Gellack Remover) si nu distruge unghiile.

Strat de fond si luciu de acoperire Gellack intr-un singur produs.
Este stratul de fond si luciul recomandat pentru Oja Semipermanenta Naba. Cu ajutorul lui se realizeaza o aderenta mai buna si unghia va fi mai durabila. Dupa aplicarea straturilor se foloseste lampa, stratul de acoperire trebuie fixat cu cleanser.

Aplicarea ojei semipermanente Naba

PASUL 1.

Oja semipermanenta marca Naba Pregatire: dupa curatare, dezinfectie se realizeaza cu ajutorul pilei forma dorita, impingem cuticulele catre baza unghiei si indepartam cuticulele lipite de pe unghie.

PASUL 2.

Oja semipermanenta marca Naba Indepartam luciul suprafetei cu buffer-ul. Stergem praful si folosim NABA Nail Prep pentru o aderenta mai buna.

PASUL 3.

Oja semipermanenta marca Naba Aplicam un strat subtire de gel Base & Top, intarim 2 minute la lampa UV sau 30 de secunde la lampa LED. Gelul Base & Top pe langa faptul ca intareste aderenta, impiedica colorarea unghiei.

PASUL 4.

Oja semipermanenta marca Naba Se aplica stratul colorat in mod similar. Se recomanda aplicarea culorii in doua straturi, ambele se supun tratamentului sub lampa.

PASUL 5.

Pentru o stralucire perfecta folosim din nou gel Base & Top, care se fixeaza dupa intarire cu Cleanser Naba. Apoi aplicam ulei la baza unghiei.

Articole recomandate
Unghiii de mireasa cu fundita din portelan si efect sugar – Step by Step Unghii false patrate cu folie de transfer si cale pictate Cum se aplica corect unghiile false french Cum se aplica unghiile false cu tips si gel Unghii false french mereu la modă Unghii french cu oja semipermanenta 2M Beauty Indepartarea corecta a ojei semipermanente Aplicarea corecta a ojei semipermanente - gellack Manichiura Spa - noul trend in domeniul unghiilor Manichiura 3D - tendinta noua Unghii false Stiletto Tendinte unghii cu gel pentru vara 2014 Constructia unghiilor cu gel uv Dilema tehnicienilor incepatori de unghii false: gel uv sau acril? Ce este oja semipermanenta si cum se aplica Tendinta culorilor pentru unghii 2014 Oja Semipermanenta
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.