« Inapoi

Oja Semipermanenta

Oja Semipermanenta Oja semipermanenta a devenit foarte populara dintre femei, pentru ca este o alegere mai sanatoasa si mai accesibila din punct de vedere financial, decat unghia construita din gel sau acril. Compozitia ojei semipermanente nu difera mult de oja traditionala doar ca are si un plus de stralucire si o rezistenta mai mare. Aplicarea ojei semipermanente necesita si o lampa UV, asa ca cine vrea s-o aplica trebuie sa cumpere aceasta lampa UV sau sa se duca intr-un salon de manichiura.

Oja semipermanenta se aplica dupa indepartarea cuticulelor si dupa aplicarea unui baza fara culoare pentru intarire si pentru o aderenta perfecta. Oja semipermanenta se aplica in 2 straturi, cu aproximativ 2 minute diferenta si apoi unghiile se pun in lampa UV.

Cateva avantaje folosirii ojei semipermanente:

  • Este o solutie perfecta pentru fiecare tip de unghie.
  • Rezista pana la 2-3 saptamani, si se poate spala vase si face curatenie cu ea.
  • Oja semipermanenta nu afecteaza sanatatea unghiilor ci ajuta la intarirea lor pentru ca contine vitamina A.
  • Manichiura cu oja semipermanenta este alegerea perfecta a femeilor cu putin timp liber si care vor sa aiba unghii impecabile. Aplicarea ojei semipermanente nu depaseste 40 minute asa ca in foarte scurt timp se poate obtine o manichiura de lunga durata.
  • In cazul in care vreti sa dati unghiilor o alta culoare, se poate aplica peste oja semipermanenta un strat de oja obisnuita fara ca aceasta sa afecteze stratul de baza.
  • In comparatie cu manichiura cu gel, indepartarea ojei semipermanente nu afecteaza unghia naturala si nu duce la subtierea si exfolierea ei.

In final manichiura cu oja semipermanenta sau gellack, este optiunea perfecta de catre femeile ocupate care vor sa arate impecabile si aranjate in fiecare situatie. Trebuie ales o culoare care va merge cu vestimentatia generala, de exemplu culori clasice sau neutre: rosu, burgund, negru, maro, crem etc.

Articole recomandate
Unghiii de mireasa cu fundita din portelan si efect sugar – Step by Step Oja semipermanenta marca Naba - Step by Step Unghii false patrate cu folie de transfer si cale pictate Cum se aplica corect unghiile false french Cum se aplica unghiile false cu tips si gel Unghii false french mereu la modă Unghii french cu oja semipermanenta 2M Beauty Indepartarea corecta a ojei semipermanente Aplicarea corecta a ojei semipermanente - gellack Manichiura Spa - noul trend in domeniul unghiilor Manichiura 3D - tendinta noua Trucuri de vară pentru tehnicienii de unghii false Unghii false Stiletto Tendinte unghii cu gel pentru vara 2014 Constructia unghiilor cu gel uv Dilema tehnicienilor incepatori de unghii false: gel uv sau acril? Ce este oja semipermanenta si cum se aplica Tendinta culorilor pentru unghii 2014
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.