« Inapoi

Trucuri de vară pentru tehnicienii de unghii false

Trucuri de vară pentru tehnicienii de unghii false În temperaturile ridicate de vară trebuie să avem grijă de pielea, părul, protecţia ochilor, cantităţi adecvate de lichide, să evităm arsurile solare şi lista se continuă. Lista este lungă şi include şi materialele de unghii false. În continuare îţi prezentăm câteva trucuri ca să poţi crea unghii perfecte şi în timp de vară.

Ce poţi să faci vara pentru unghii perfecte?

 • foloseşte geluri uv de construcţie sau acril cu densitate mai mare ca de exemplu:
  Gel UV Kevo (cea mai puternică gel de construcţie) care este o noutate pe piaţa gelurilor uv, având o consistenţă densă şi ultra durabilă. Cu acest gel uv poţi să construieşti unghii extrem de rezistente la rupere.
 • foloseşte materiale cu timp de întărire mai lentă la construcţiile de acril, de exemplu pentru unghii french Acril 2M Beauty sau Acril White 4Pro

 

 • foloseşte geluri uv delicate pentru prelungirea bazei unghiei ca de exemplu Gelul UV Baby Pink sau Gelul UV Natural II cu aderenţă foarte bună.

 

 • foloseşte un top gel puţin mai gros ca Top Gel 2M Beauty care datorită căldurii devine puţin mai moale şi aşa este mai uşor de lucrat cu el.
 • să nu fie foarte cald în salonul tău, dacă se poate porneşte aparatul de aer condiţionat.
 • păstrează închis şi curat cutiile de acril, să nu rămâne gel uv pe marginile capacului pentru că la lumină gelul se întăreşte cu capacul.
 • ţine gelurile 3D în frigider pentru modelarea mai uşoară.
 • dacă te duci în concediu de vară optează la o pedichiură cu ojă semipermanentă care ţine chiar şi până la 4 săptămâni şi aşa vei avea unghii perfecte şi la picioare.

Ce nu faci vara pentru unghii perfecte!

 • pentru că materialele devin mai moi în temperaturile ridicate, ai grijă să nu curgă în şanţurile unghiilor.
 • păstrează materialele de unghii la locuri ferit de lumină, în dulap sau în sertar.
 • nu păstrează gelurile uv în frigider pe timp îndelungat, mai bine caută un loc mai răcoros în salon pentru ei.
 • materialul şi pensula să nu atingă pielea transpirată pentru că afectează aderenţa - de aceea lucrează cu atenţie cu clienţii predispuse la transpiraţii.
Articole recomandate
Unghiii de mireasa cu fundita din portelan si efect sugar – Step by Step Oja semipermanenta marca Naba - Step by Step Unghii false patrate cu folie de transfer si cale pictate Cum se aplica corect unghiile false french Cum se aplica unghiile false cu tips si gel Unghii false french mereu la modă Unghii french cu oja semipermanenta 2M Beauty Indepartarea corecta a ojei semipermanente Aplicarea corecta a ojei semipermanente - gellack Manichiura Spa - noul trend in domeniul unghiilor Manichiura 3D - tendinta noua Unghii false Stiletto Tendinte unghii cu gel pentru vara 2014 Constructia unghiilor cu gel uv Dilema tehnicienilor incepatori de unghii false: gel uv sau acril? Ce este oja semipermanenta si cum se aplica Tendinta culorilor pentru unghii 2014 Oja Semipermanenta
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.