« Inapoi

Unghii false Stiletto

Unghii false Stiletto Trendul unghiilor Stiletto provine din Rusia si Europa Estica reprezentand noua moda in materie de unghii false, fiind predestinate unui look desavarsit, feminin. Indiferent daca sunt unghii false construite din cu gel uv sau acril, unghiile Stiletto reprezinta un adevarat diamant.

Unghiile in stil Stiletto face ca mainile femeilor sa arate mult mai delicate, datorita lungimii si design-ului ce poate fi alcatuit dint-un simplu si mereu elegant French, pana la design multicolor, cu pictura sau flori tridimensionale accesorizate cu bijuterii.

Technicianul de unghii va poate ajuta sa alegeti marimea si forma ideala pentru mainile dumneavoastra. Unghiile Stiletto fac minuni unei maini cu degete scurte. Aceste unghii false din gel uv sunt perfecte femeilor ce isi doresc un look unic, modern ce le va scoate cu desavarsire din anonimat.

Se spune ca femeile evita aceasta forma, deoarece se tem de lipsa comoditatii, dar adevarul este ca unghiile Stiletto sunt la fel de comode ca si celelalte forme de unghii (ovale, patrate, bridge, edge, pipe), unele persoane considerandu-le ca fiind cele mai confortabile.
Pentru a obtine un look de invidiat si a va pastra unghiile naturale intr-o stare buna, optati intotdeauna pentru un technician profesionist pentru a va aplica si a va intretine corect unghiile false!

Articole recomandate
Unghiii de mireasa cu fundita din portelan si efect sugar – Step by Step Oja semipermanenta marca Naba - Step by Step Unghii false patrate cu folie de transfer si cale pictate Cum se aplica corect unghiile false french Cum se aplica unghiile false cu tips si gel Unghii false french mereu la modă Unghii french cu oja semipermanenta 2M Beauty Indepartarea corecta a ojei semipermanente Aplicarea corecta a ojei semipermanente - gellack Manichiura Spa - noul trend in domeniul unghiilor Manichiura 3D - tendinta noua Trucuri de vară pentru tehnicienii de unghii false Tendinte unghii cu gel pentru vara 2014 Constructia unghiilor cu gel uv Dilema tehnicienilor incepatori de unghii false: gel uv sau acril? Ce este oja semipermanenta si cum se aplica Tendinta culorilor pentru unghii 2014 Oja Semipermanenta
Comenzi telefonice:
Telefon 0770 106 403
0770 106 403
Disponibil intre 8 - 18
de luni pana vineri.