Linia de îngrijire a corpului Body Care Dr. Spiller îndeplinește cerințele de bază ale produselor de lux: oferă o senzație de relaxare și confort cu fiecare utilizare.

Lecitina, vitamina E și uleiurile vegetale naturale din compoziția Cremei pentru masaj pătrund cu ușurință în piele, activează microcirculația și metabolismul, stimulează procesele celulare, tonifică și îmbunătățesc elasticitatea pielii. Crema pentru față și corp este concepută pentru toate tipurile de piele, chiar și cea sensibilă. Formula exclusivă a cremei permite efectuarea masajului pentru un timp nelimitat.

 

 

Gelul anticelulitic stimulează atât metabolismul, cât și procesele naturale de detoxifiere a pielii, îmbunătățind aspectul celulitei. Gelul are un efect de încălzire profundă, care stimulează fluxul sanguin, iar pielea pare mai fină și mai fermă.

Deo cream este un antiperspirant eficient care reduce transpirația și mirosul corporal fără a perturba echilibrul natural al pielii. Produsul nu conține parfumuri sintetice, conservanți , coloranți, parabeni sau uleiuiri minerale. Mineralele din Marea Moartă incluse în formula sa, au efecte antiseptice, antiinflamatorii și bactericide, în timp ce aloe vera răcorește, hidratează, reîmprospătează și protejează împotriva inflamației.

Gelul de duș MÁGICO pentru femei aduce vitalitatea minunat răcoritoare a Amazonului direct în baia ta. Ingredientele active prețioase energizează, hidratează și conferă pielii o senzație seducătoare, revigorantă. Îmbogățit cu alantoină, calmează pielea iritată și accelerează regenerarea. Un mod holistic de a-ți reîmprospăta corpul și spiritul.

Uleiurile naturale sunt mereu un aliat de nădejde pentru a reda și a păstra frumusețea. 

Uleiul relaxant pentru masaj wellness Bio detensionează și relaxează simțurile. Lasă pielea suplă, netedă și învăluită într-un parfum 100% natural.

Uleiul de masaj energizant acționează ca un hidratant și emolient natural, menține aspectul sănătos al pielii, luciul și suplețea acesteia.