Știați că? Celulele stem de Argan reduc adâncimea ridurilor cu -26%.

Tratamentele de regenerare celulară din domeniul cosmeticii folosesc cu succes celulele stem vegetale. Deoarece informația genetică pe care o conțin celulele stem este foarte importantă în rezultatele ulterioare, s-au ales doar plante sau fructe foarte rezistente la deteriorare.

Solanie a creat Linia cu Celule Stem de Argan pentru un program complet de regenerare, atât pentru piele intens solicitată, deteriorată, sensibilă, cât și pentru prevenirea îmbătrânirii premature.

 

 

Îngrijirea zilnică necesită pe lângă demachiant și loțiune tonică, Cremă de zi hidratantă cu Celule Stem de Argan, precum și Cremă de noapte și Serurile speciale atât pentru față cât și pentru zona ochilor cu Celule Stem de Argan.

În saloanele de cosmetică tratamentul de regenerare cu celule stem de argan conține mai multe etape și pentru rezultate maxime este recomandat următorul protocol:

 

Rolul Celulelor Stem de Argan este de a revigora celulele stem proprii pielii astfel încât să fie stimulată producția fibrelor de colagen și elastină, îmbunătățind consistența pielii, reducând adâncimea ridurilor și redând aspectul tineresc al pielii.

Tratamentul poate fi utilizat sub formă de cură, câte o ședință pe săptămână timp de 6 săptămâni, sau o dată pe lună în funcție de starea tenului.

Plan de tratament

Tratament cu celule stem de Argan

  Descarca