Aparatul îmbină funcția de înaltă frecvență, respectiv electrodermul cu cea de ultrasunet.

Electrodermul
are atât o funcție fizică, cât și una chimică. Tubul de sticlă al capului electroderm conține gaze rare (neon, argan) care sub acțiunea curentului electric se amestecă și se ionizează. Când apropiem capul de tratament de piele, se produc scântei, se formează ozon care are efect dezinfectant. Tot datorită scânteii provocate, se face o contracție musculară care intensifică circulația sangvină, pornind toate procesele de regenerare ale pielii. Proprietățile ozonului generat de capul de tratament are proprietăți antibacteriene, antifungice, antiinflamatorii, optimizează funcțiile circulatorii. Putem selecta electrozii de lucru: cel sub formă de limbă și ciupercă folosim pentru zone mari ale feței; cel sub formă dreaptă folosim când tratăm doar punctiform fața, iar cel sub formă de punct când tratăm zona scalpului. Intensitatea va fi setată în funcție de preferințele fiecărui client.
Electrodermul se folosește ca dezinfectant, în special pentru tenurile grase, acneice, deoarece contractă porii și reglementează hiperfuncționarea glandelor sebacee.

Beneficii:
- sterilizează, dezinfectează tenul, închizând porii
- calmează pielea, având efect analgezic
- îmbunătățește hidratarea naturală și pH-ul pielii
- accelerează circulația sangvină și metabolismul pielii
- are efecte anti-aging, antirid și de lifting
- reduce foliculita și ajută la creșterea sănătoasă a părului

Modulul de
ultrasunete permite introducerea substanțelor liposolubile și hidrosolubile la nivelul celulelor pielii. Ultrasunetul generează căldură prin frecare care accelerează circulația sangvină, relaxează mușchii și dizolvă adipozitățile localizate, fiind astfel mai ușor de eliminat din organism. Capul mic îl folosim pentru zona ochilor, iar capul mare pentru zona feței, respectiv pentru zona corpului. Selecția se face de la buton. Tot așa putem selecta modulația, care poate fi: continuă sau întreruptă, deasemenea frecvența sau intensitatea la care dorim să lucrăm. Prin intermediul ultrasunetelor se introduc substanțele active adânc în piele (seruri, creme, geluri) pentru un rezultat cât mai bun.