Gama Sinergy Cosmetics a pus mereu accent pe starea de bine, individuală, a fiecărei persoane, dar și a mediului înconjurător. Din acest motiv a conceput produse cu standarde înalte ce conțin ingrediente active naturale și a redus la minim utilizarea ingredientelor chimice.

 

Astfel s-a creat linia BiO ce își concentrează eficiența pe alegerea materialelor prime derivate din substanțe botanice sustenabile, ingrediente active și parfumuri de origine vegetale, provenite din plante și/sau flori, cultivate în ferme certificate organic. Astfel materia finită rezultată este biodegradabilă, sănătoasă și respectabilă cu performanță ridicată.

Linia BiO se bazează pe combinația dintre uleiuri esențiale, hidrolați și apă. O cantitate mare de plante sunt folosite pentru extragerea uleiurilor esențiale (pentru obținerea unui kilogram de ulei esențial se folosesc 70 kg de semințe sau 3500 kg de petale). Proprietățile uleiurilor esențiale sunt antibacteriene, antifungice, antivirale, antimicrobiene, antiinflamatorii și decongestionante. Hidrolați și apa folosită se obțin din macerarea și filtrarea plantelor, florilor și frunzelor.

Prin acești ingredienți și moduri de obținere se elimină multe produse chimice.

Subcategoriile liniei BiO sunt:

  • Produse utilizate frecvent - cu ingrediente ca: proteine de soia și lapte, cheratină, ulei de macadamia, floarea soarelui și flori de portocal, acizi de fructe, precum și ulei esențial de ylang ylang și lavandă.
  • Produse pentru hrănire și restructurare – cu ingrediente ca: celule stem din boabe de struguri, ceramide și elastină, ulei de măsline și macadamia, proteine de grâu, ulei esențial de cimbru, precum și apă de floare de colț.
  • Produse de îngrijire a culorii - cu ingrediente ca: extract de păducel, ulei de in, proteine de orez, precum și ulei esențial de salvie.
  • Produse de hidratare - cu ingrediente ca: acid hialuronic și oligoelemente, extracte de migdale dulci, omega 3,6 și 9, ulei esențial de patchouli și mentă.
  • Produse volumizante și tonifiante - cu ingrediente ca: ulei esențial de ghimbir și rozmarin, extract de piper roz, de bambus, de papirus, ginseng și guarana, proteine din bumbac, vitamina F și acid linoleic.

 

Materiile prime folosite sunt certificate organic, nu sunt testate pe animale și sunt 100% produse în Italia. Încearcă-le și tu ! Nu vei regreta !