Kiturile Solanie au la bază extract de Aloe Vera și Ginkgo Biloba, combinând forța naturii cu tehnologia de ultimă generație. Sunt destinate tratării tuturor tipurilor de ten, atât a celor tinere cât și a celor mature, atât a celor sensibile cât și a celor uscate, cuperozice, seboreice sau acneice.

Kiturile pot să conțină doar creme de zi și de noapte sau sunt completate cu loțiuni tonice și demachiante, care lucrează în perfectă sinergie cu serurile și cremele faciale. 

Kiturile profesionale destinate cosmeticienilor au fost astfel selectate, încât să poată acoperi o varietate mare de probleme inestetice ale tenurilor.

Kiturile speciale de pornire pot fi destinate cosmeticienilor, care acum încep să lucreze cu produsele Solanie, iar kiturile de pornire extinse conțin o gamă mai largă de seruri și măști.

Am făcut și niște kituri speciale care sunt însoțite de planuri de tratamente în care găsiți instrucțiuni pas cu pas, pentru ca produsele să fie utilizate corect, să aibă eficiență maximă, totodată sunt calculate și costurile unei ședințe.

Vă dorim mult succes și clienți mulțumiți!