Știați că? Proteinele de mătase conferă hidratare, elasticitate și strălucire naturală.

Proteinele de mătase au compoziție similară cu proteinele prezente în piele și păr, reușind astfel să repare în proporție de 30% fibrele responsabile de elasticitatea și fermitatea pielii.

Substanțele microproteice cu masă moleculară mică (scăzută) - cum sunt și proteinele de mătase - penetrează ușor stratul superior al pielii, realizând astfel “repararea” din interior a fibrelor, care conferă elasticitate și fermitate pielii.

Crema Dr. Spiller cu Proteine de Mătase este o cremă care penetrează ușor stratul superior al epidermei, rămâne atașată de piele chiar și după spălare, de aceea are un efect protector, menține nivelul optim de hidratare și îmbunătățește elasticitatea pielii. Este recomandată tenurilor mature, deshidratate, deteriorate, lipsite de elasticitate. Efectul poate fi intensificat prin folosirea concomitentă a Serului cu Proteine de Mătase Dr. Spiller.

În salon le putem folosi la finalizarea tratamentelor cosmetice.

Acasă se aplică dimineața și seara pe tenul bine curățat în prealabil.

  • Ser antirid cu Proteine de Mătase Dr. Spiller – 100 ml
  • Ser antirid cu Proteine de Mătase Dr. Spiller – 30 ml
  • Cremă antirid pentru ochi cu Proteine de Mătase și Acid Hialuronic Dr. Spiller – 20 ml
  • Cremă antirid cu Proteine de Mătase și Acid Hialuronic Dr. Spiller – 50 ml

Pentru ați păstra pielea fină și bine îngrijită, este recomandată exfolierea cu Crema exfoliantă cu Jojoba - Dr. Spiller o dată pe săptămână, iar demachierea se realizează zilnic cu Demachiant pentru ochi - Dr. Spiller.