1. Oferă clientelor "ceva" în plus faţă de colegele tale
După o anumită vârstă aproape toţi ne plângem de contracţii musculare la nivelul spatelui. Înainte de începerea tratamentului cosmetic decongestionează aceste contracturi musculare printr-un masaj uşor executat cu ajutorul unei mingi mici de cauciuc. Clienta trebuie să stea în poziţia şezut cu spatele spre tine. Mâna stânga pe umărul ei stâng şi cu mâna dreaptă conduci mingea cu podul palmei pe tot spatele, apoi invers, mâna dreaptă pe umărul drept şi cu mâna stângă conduci mingea pe tot spatele. Procedeul nu trebuie să dureze mai mult de 5 minute. 

 

 

2. Creează propriile Vouchere Cadou
Uneori nu ştim ce cadou să le facem celor dragi sau nu ştim cum să îi determinăm să îşi facă timp pentru a se îngriji. Un Voucher Cadou cred că este cea mai bună şi motivantă investiţie. Stabileşte nişte tratamente standarde cu preţuri accesibile şi asigură-te că designul voucherului este atrăgător, sau creează-i chiar un ambalaj care poate fi personalizat. Promovează-le pe lista de preţuri sau aşează-le într-un loc vizibil.

3. Combină tratamentele cosmetice cu Aromaterapia
Uleiurile volatile sunt binevenite pentru a completa tratamentele cosmetice sau pentru a creea o atmosferă relaxantă în salon. În funcţie de efectul pe care dorim să îl obţinem: relaxare, energizare, tonifiere, armonizare, purificare, putem folosi uleiuri de salvie, ylang ylang, mosc, eucalipt, etc., atât în vase speciale de aromaterapie cât şi direct pe piele, la articulaţia mâinilor, în spatele urechii, la baza gâtului. Ele vor completa cu succes tratamentele cosmetice ajutând la armonizarea întregului organism. 

 

 

4. Ţine pasul cu ultimele noutăţi în domeniu
În cosmetică la fel ca în toate domeniile, tot timpul apar tratamente şi aparate inovatoare. Este bine în limita posibilităţilor să ţii pasul cu ele, oferind astfel tratamente noi, precum şi garanţia dezvoltării tale profesionale, şi anume, că eşti mereu informată cu toate noutăţile în domeniu. Deşi marea majoritate a brandurilor cosmetice nu agreează aparatura cosmetică, totuşi pentru rezultate excepţionale, în cazul tenurilor exigente sau a anumitor probleme inestetice (cicatrici, riduri, pete de pigment) este bine să combinăm efectul produselor cosmetice cu cele ale aparatelor din domeniu: radiofrecvenţa, mezopen, oxigen baric, ultrasunet, cavitaţie etc. 

5. Asigură tratamente speciale şi pentru bărbaţi
Tenul bărbaţilor are pH-ul puţin diferit de cel al femeilor şi necesită produse speciale. Tratamentele de hidratare, curăţare să fie pe primul loc apoi să beneficieze şi de tratamente de regenerare şi antiaging. Completarea tratamentului cu produse pentru acasă va asigura efectul îndelungat al tratamentului din salon precum şi sănătatea tenului.