Acest tip de tratament este destinat tenurilor impure, predispuse la comedoane și pustule indiferent de vârstă.

Extractele de frunză de mesteacăn, de salcie, de păpădie, mentă, floare de fân, castan sălbatic din Gelul de curățare cu plante medicinale și din Loțiunea tonică cu plante medicinale Dr. Spiller degajează și curăță porii, au efect antiseptic, antibacterial, antiinflamator atât de necesar în perioada de vară pentru tenul impur, când datorită temperaturilor ridicate și a umidității din aer simptomele acestui tip de ten (și în general a tenurilor mixte și uleioase) se intensifică.

Propolisul din Crema de zi hidratantă cu propolis Dr. Spiller reglează secreția de sebum și ține sub control și echilibrul microflorei bacteriene prevenind astfel formarea pustulelor.

Extractul de alge bogat în minerale, dintre care predomină zincul, calmează iritațiile și îmbunătățește aspectul cicatricelor.

Pentru efecte maxime protocolul recomandat este următorul: 


Tratamentul din salon trebuie continuat acasă pentru a menține tenul în echilibru, folosind zilnic atât gelul de curățare, tonicul, cât și crema de zi hidratantă. În funcție de vârstă se recomandă și îngrijirea zonei ochilor cu Fiola antiaging pentru ochi cu Aloe Vera și Colagen.

Plan de tratament

Tratament Acnee Control Peel Off

  Descarca