Tenul matur seboreic își păstrează caracteristicile specifice chiar și la maturitate. Pori dilatați, luciu, aspect tern și uneori iritații și descuamări în zona sprâncenelor și pe aripile nasului (seboree uscată). Odată cu trecerea timpului, pe lângă aceste aspecte neplăcute, apar și ridurile de expresie, pierderea elasticității tenului, flasciditatea.

Toate aceste aspecte reprezintă o provocare în tratamentele cosmetice destinate tenului matur seboreic, deoarece produsele cosmetice, care au efect de regenerare celulară pentru a încetini procesele de îmbătrânire ale pielii, activează, stimulează toate funcțiile acesteia, deci și secreția de sebum, intensificând simptomele oricum neplăcute ale tenului seboreic.

Solanie - prin Linia Mezopeptide - utilizează într- un singur produs o combinație unică de trei peptide, care oferă posibilitatea de rejuvenare și a tenurilor mature seboreice, ținând sub control problemele specifice ale acestuia: sebum în exces, luciu, pori colmatați, culoare ternă.

Recomandări pentru acasă:

  • Spumă demachiantă
  • Loțiune tonică neagră pentru ten gras cu ichtiol
  • Elixir Ultra Matt cu 3 Peptide
  • Cremă de zi hidratantă cu Aloe Vera (Dacă seboreea este activă)
  • Cremă activantă Peptide-In Booster Ceramid 24 (Dacă seboreea este stabilizată)

Plan de tratament

Tratament pentru ten matur, seboreic cu MezoPeptide - rejuvenare fără ace

  Descarca