Tenul uscat prezintă piele subțire, fină, se irită ușor și se descuamează în special în zona pomeților și a nasului. Este deosebit de sensibilă la atingere, prezentând deseori senzații de mâncărime și usturime.

Pielea uscată și sensibilă este moștenită în general genetic, dar poate fi dobândită odată cu vârsta, datorită unei îngrijiri necorespunzătoare, din cauze interne sau externe (medicamente, frig, factori poluanți, radiații UV). Pielea uscată devine deosebit de sensibilă în special iarna, datorită frigului și a umidității.

Linia Sanvita Dr. Spiller a fost special creată pentru îngrijirea tenului uscat și sensibil, care - datorită atât a lipsei de lipide cât și a deshidratării - este predispus îmbătrânirii premature.

Extractul de Ginseng prezent în produsele liniei Sanvita Dr. Spiller, este bogat în vitamine (B1, B6, B12), antioxidanți, minerale, grăsimi și oferă protecție prin refacerea și întărirea filmului hidrolipidic de protecție al pielii uscate, îmbunătățește elasticitatea, stimulează regenerarea celulară, având astfel efect de întinerire, respectiv de prevenire a îmbătrânirii premature a tenului.

Ceaiul verde din compoziția sa are efect antiinflamator, neutralizează radicalii liberi, stimulează microcirculația, combate degradarea colagenului.

Extractul de Rodie și Angelica completează efectele regeneratoare ale ginsengului și a ceaiului verde.

 

Îngrijire pentru acasă

Zilnic, dimineață și seară:

  • Lapte demachiant cu Aloe Vera pentru ten sensibil
  • Loțiune tonică cu Aloe Vera pentru ten sensibil
  • Sanvita Gel
  • Cremă calmantă Sanvita

O dată pe săptămână:

  • Cremă exfoliantă cu Jojoba
  • Mască Sanvita cu ceai verde și ginseng pentru ten sensibil

Plan de tratament

Tratament special pentru îngrijirea tenului uscat și sensibil - Sanvita

  Descarca