Tratamentele antirid sunt foarte populare în rândul femeilor, fie că aleg creme antirid, seruri antirid sau intervenții chirurgicale. Orice soluție alegem, important este să obținem un ten tânăr, ferm, strălucitor și lipsit de ridurile inestetice. Noi îți propunem câteva tratamente antirid eficiente pe care le poți prepara chiar și tu acasă și câteva creme și seruri antirid excelente de la Solanie.

 

 

Ananas - fructul antirid
Masajul cu ananas este un tratament antirid natural eficient. Puneți bucăți de fructe pe față timp de 10-15 minute și veți fi uimite de rezultat. Ananasul conține substanțe care contribuie la hidratarea și elasticitatea pielii și ajută în eliminarea celulelor moarte.

Tratament antirid cu ulei de ricin
Uleiul de ricin este un remediu excelent în eliminarea ridurilor și a liniilor fine. Acest tratament antirid este recomandat pentru pielea din jurul ochilor și pentru gât. Uleiul de ricin este un emolient natural care netezește miraculos pielea. Cu ajutorul unui tampon din bumbac aplică câteva picături de ulei de ricin pe piele și masează ușor gâtul și pielea din jurul ochilor. Veți fi uimit de rezultat!

 

 

Tratamente antirid cu lapte proaspăt și zeamă de lămâie
Regina Cleopatra obișnuia să facă baie în lapte ca să-și mențină tonusul pielii. Laptele proaspăt are rolul de a catifela și a menține elasticitatea pielii. Combinația dintre laptele proaspăt și zeamă de lămâie este eficientă pentru a preveni formarea ridurilor. Se masează ușor pielea cu acest preparat antirid și se lasă să acționeze timp de 20 de minute după care se clătește fața cu apă caldă. Repetați acest tratament minim o data pe săptămână și așa veți preveni apariția ridurilor.

Tratament antirid cu frunze de rozmarin
Se fierbe o jumătate de cană de frunze de rozmarin în 2 litri de apă timp de 30 de minute. Se adaugă o jumătate de cană de coniac și se lasă pentru omogenizare 15 minute, după care se strecoară preparatul și se păstrează în frigider. Aplică preparatul pe piele de două ori pe zi ca să încetinești apariția ridurilor și ca să tratezi natural și eficient pe cele existente deja.

 

 

Tratament antirid cu minerale
Seleniul și cuprul sunt mineralele renumite care ajută reducerea ridurilor. Seleniul este un antioxidant care neutralizează radicalii liberi înainte ca acestea să afecteze țesuturile pielii și totodată restabilește elasticitatea și tonusul pielii. Cuprul este un alt mineral foarte benefic în tratamentele antirid pentru că ajută formarea colagenului și a elastinei. Cele mai bune surse de seleniu sunt cerealele integrale, ouăle, tonul și somonul iar cuprul se găsește în fasole, linte, nuci și crustacee.

Tratamente antirid cu creme profesionale de la Solanie
Adevărul este că nu putem să preparăm tratamente homemade în fiecare zi, și așa avem nevoie și de cosmetice gata preparate care ne ajută în lupta împotriva ridurilor. Pielea sensibilă din jurul ochilor are nevoie de o îngrijire specială. Trebuie ales un produs potrivit pentru a putea obține efecte vizibile. Cremele antirid Solanie sunt compuși din molecule mici care pătrund eficient și în pielea sensibilă. Produsele profesionale Solanie sunt alegerea perfectă pentru a trata zona sensibilă din jurul ochilor. Substanțele active ca extrasul de caviar, coenzima Q10, vitaminele, extractele aloe și ginkgo hidratează puternic tenul, atenuează cearcănele și reduc iritația. Aceste produse se recomandă pentru tratamente antirid și pentru netezirea ridurilor de mimică. Alegeți una dintre produsele antirid de la Solanie ca să aveți un ten tânăr și ferm.