Extensii de gene 3D
Este incontestabil că în oferta serviciilor cosmetice de ani buni se menţine pe loc de frunte prelungirea genelor. Această procedură este o invenţie coreeană, dar ea a devenit cunoscută la nivel mondial datorită vedetelor americane.

Privirea seducătoare este visul femeilor, dar înainte de a apărea procedeul de prelungire, acest lucru s-a putut realiza doar cu ajutorul genelor false. Genele false însă, după cum se poate deduce din denumirea lor, dau un aspect puţin artificial.

Privirea seducătoare este obţinută şi în cazul genelor 3D tot cu fire artificiale, totuşi prin folosirea acestei tehnici efectul este unul natural, datorită faptului că genele sunt aplicate fir cu fir, astfel nu se văd bande adezive sau îngroşări. Această tehnică are încă un avantaj: adezivul nu intră în contact cu pielea, fiindcă genele sunt lipite la o distanţă de aproximativ 2 mm de pleoapă. Datorită varietăţii ofertei, se pot folosi genele care se aseamănă cel mai mult cu genele naturale ale clientei. Astfel putem folosi fire apropiate de natural sau mai arcuite, mai groase sau mai subţiri. Prelungirea genelor cu extensii de gene fir cu fir are o serie de avantaje şi datorită acestui fapt în zilele noastre din ce în ce mai multe doamne optează pentru această tehnică.

Avantaje:

  • Efect de durată, este suficient să se completeze la 3-4 săptămâni, astfel dacă completarea este permanentă, genele sunt în stare perfectă tot timpul.
  • Nu este necesară folosirea spiralei de gene
  • Se obţin gene mai lungi decât cele naturale
  • Privirea va fi mai deschisă
  • Privirea este expresivă şi în vacanţe, în saună sau în bazinul de înot

Rezultatul, în afară de calitatea materialului folosit, depinde bineînţeles şi de tehnica specialistului, pentru că acesta trebuie să ţină cont de forma ochilor, vârsta şi stilul clientei. De aceea este important ca specialiştii să-şi însuşească cunoştinţele practice la cursuri de formare şi perfecţionare, învăţând tehnicile şi trucurile corespunzătoare.

Ca şi în cazul altor servicii cosmetice, şi în acest caz oferta se diversifică, astfel în zilele noastre specialiştii au la dispoziţie noi forme, ornamente şi tehnici, în scopul diversificării tehnicii de prelungire de gene.

 

Ornamente şi gene fir cu fir colorate
Datorită genelor colorate, putem să fim mereu în ton cu moda, putem conferi privirii noastre o expresitivitate sporită în mod discret.

Asta nu înseamnă că toate firele aplicate vor fi colorate tot timpul, dar în unele cazuri putem da frâu liber fanteziei.

În zilele obişnuite sunt suficiente doar câteva fire colorate, acestea ascunse între cele negre vor deveni vizibile doar în soare, astfel privirea va deveni irezistibilă în mod discret. Doamnele mai puţin exuberante pot alege culori mai închise, cum ar fi bleumarinul, verdele închis sau movul închis, acestea vor fi aplicate de specialişti în funcţie de culoarea ochilor clientei. Cele care îndrăgesc stilul extravagant, pot alege între pink, galben, portocaliu şi alte culori vii.

 

Cel mai nou trend în prelugirea de gene
Pentru mulţi şi tehnica de prelungire este o noutate, cu toate acestea, întâlnim în permanenţă noutăţi în acest domeniu.

Cel mai nou trend: prelungirea genelor inferioare, astfel privirea devine mai expresivă. Această tehnică necesită mai multă experienţă în domeniu, pentru că la genele inferioare se lucrează pe ochi deschişi sau semiînchişi.. Rezultatul depinde şi în acest caz de dexteritatea specialistului. Ca şi în cazul genelor superioare, şi în acest caz trebuie să se ţină cont de forma ochiului şi de stilul clientei şi se vor folosi fire de lungimi diferite, fiindcă şi genele naturale sunt de lungimi diferite.

Long Lashes recomandă genele inferioare speciale de tip “I", fiindcă arcuirea acestora se aseamănă mai mult cu arcuirea naturală a genelor inferioare, diferită de arcuirea firelor de dip “J" sau “C", folosite în cazul genelor superioare, astfel aspectul va fi natural, vor fi mai comode şi astfel vor ţine mai mult.
În cazul genelor inferioare trebuie să folosim un adeziv cu evaporare minimă, evităm astfel iritaţiile.
Dacă lungimea şi arcuirea sunt potrivite, clienta se va obişnui repede cu genele inferioare prelungite, iar efectul vorbeşte de la sine.