Intervenţiile radicale nu sunt de fiecare dată cele mai potrivite pentru ten. Cu metode mai fine poţi păstra tenul neted pe o perioadă mai lungă şi îţi petreci şi timpul într-un mod plăcut!

Privind pe cineva ne dăm seama dacă este bine îngrijit sau neglijat, sănătos sau bolnav, bine sau prost dispus, ce vârstă are. Caracterul feţei este determinat de forma oaselor, de musculatura ei şi bineînţeles de calitatea, starea tenului.

Odată cu trecerea timpului tonusul muscular scade, datorită acestui fapt pielea îşi pierde consistenţa, elasticitatea şi apar ridurile. Aceste modificări se datorează încetinirii proceselor metabolice şi schimbărilor hormonale la femeile în menopauză.

Fumatul, consumul de alcool şi cafea precum şi folosirea regulată sau permanentă a anticoncepţionalelor dăunează structurii pielii.

Alimentaţia nesănătoasă, consumul excesiv de grăsimi şi hidrocarburi împiedică funcţionarea sistemului limfatic. Ca urmare, cresc celulele de grăsime, arterele se deteriorează şi se formează depuneri de substanţe nocive în jurul bărbiei. Apar astfel semnele vizibile pe faţă şi gât.

 

 

Cum poţi trata ridurile?
Tratarea problemelor de acest gen este o sarcină grea şi complicată. Trebuie să intensifici metabolismul celular, să faci gimnastica muşchilor şi să regenerezi ţesuturile în acelaşi timp.

Dezvoltările bazate pe cercetări în domeniul cosmeticii şi medicinei, dezvoltarea rapidă a tehnologiei au făcut posibilă efectuarea unor tratamente cosmetice complexe.

Utilizarea în medicină a curentului electric şi experienţele dobândite în electroterapie au dovedit că acesta poate fi utilizat nu numai pentru calmarea durerilor şi stimularea muşchilor ci şi pentru stimularea circulaţiei sanguine şi a metabolismului celular.

Experienţele tratamentelor cu curent interferenţial au fost foarte favorabile, dar pacienţii s-au confruntat şi cu câteva efecte secundare. Din păcate curentul care generează efecte fiziologice, irită şi o parte a sistemului nervos, astfel folosirea lui a avut ca efect secundar senzaţia neplăcută. Tratamentele cu unde interferente pune bazele tratamentului facial nou, prin care se înlătură efectele secundare, păstrându-se efectul benefic al curentului interferenţial. Cu ajutorul programelor "face lifting" şi "face drenaige" faţa şi bărbia devin mai ferme, adâncimea ridurilor scade vizibil. Nu au efecte secundare, pielea nu se roşeşte, nu devine acidulată la suprafaţă. Electrozii folosiţi la tratament se lipesc uşor pe piele.

 

 

Întinerirea tenului cu ultrasunete – JimJams Ultrasonic
Eficienţa tratamentelor cu curent interferenţial poate creşte prin combinarea acestora cu alte metode electrocosmetice. În aceste cazuri efectele metodelor aplicate simultan nu se adună doar ci se întăresc reciproc. Înviorarea sistemului limfatic duce la o mai rapidă absorbţie a substanţelor active, efectul intensificându-se cu ajutorul ultrasunetelor. Ultrasunetele pătrund în ţesuturi la adâncime de mai mulţi milimetri şi acolo îşi produc efectul. Arterele se dilată, se îmbunătăţeşte permeabilitatea pereţilor celulelor, se reduc inflamaţiile.

Cu ajutorul programului "sonophoresis" stratul cornos este afânat, astfel cremele, măştile, serurile pătrund cu uşurinţă în piele. Eficienţa terapiei este determinată şi de compoziţia produselor cosmetice folosite, acestea trebuie alese ţinând cont de specificul pielii. După tratament tenul devine mai ferm, plin de viaţă. Pachetul de produse de îngrijire ales pentru acasă contribuie şi el la mulţumirea clientului.

Pentru a obţine rezultate durabile, trebuie să faci câteva modificări în modul de viaţă. Alimentaţia bogată în vitamine şi fibre, săracă în calorii, consumul unei cantităţi suficiente de lichide, mişcarea zilnică, toate acestea au efect pozitiv asupra stării pielii tale. Trebuie renunţat la cafeaua zilnică, la tutun şi nu strică dacă schimbi somniferele cu produse naturiste de relaxare. Plimbarea în aer liber este deasemenea benefică, datorită ei pielea devine mai fermă şi rozacee. Se îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, metabolismul celular, deci ieşi la aer zilnic dacă poţi, aeriseşte regulat în casă, dacă nu vrei să arăţi ca un spitalizat.