Aparatul cu radiofrecvență monopolară cu unde ultra scurte asigură tratamente profesionale pentru tratarea diferitelor probleme inestetice. Undele electromagnetice, care pătrund în profunzimea pielii, generează mișcarea celulelor, care lovindu-se între ele, produc căldură. Datorită modificărilor termice în țesut, activitățile biochimice ale celulelor se intensifică, la fel și procesul de oxigenare a acestora. Se intensifică deasemenea și schimbul de materie intercelulară, se îmbunătățește procesul de detoxifiere, precum și sinteza de colagen și elastină, ceea ce duce la întinerirea și tonifierea pielii.

Îl putem folosi atât pentru tratamente faciale, cât și pentru tratamente corporale. Are doi manipuli: unul pentru corp și unul pentru față, precum și un electrod pasiv care în timpul tratamentelor va fi în contact cu spatele clientei. Conține 3 capuri de lucru cu dimensiuni diferite. Cele cu dimensiuni mari sunt destinate pentru corp, cele mici pentru față și unul pentru zona sensibilă din jurul ochilor. 

În general frecvența continuă o folosim pentru tratamentele corporale, iar cea alternativă pentru tenurile sensibile. Intensitatea este reglabilă.

Efectele tratamentului:

  • îmbunătățeste activitatea celulară
  • intensifică sinteza de colagen și elastină
  • intensifică microcirculația și drenarea limfei
  • intensifică schimbul de materie intercelulară
  • reduce procesele inflamatorii la nivelul pielii