Vara, deoarece pielea este principalul factor de apărare al organismului, ea consumă în acest scop mai mulți nutrienți decât de obicei. Sarea din apă, clorul, razele UV, precum și alți factori nocivi din mediu, în combinație cu transpirația modifică atât starea fizică cât și chimică a tenului, deci pentru a menține starea de sănătate normală se consumă mai mulți nutrienți. Așadar după ce am calmat pielea cu produse ce conțin aloe vera, va trebui să folosim cosmetice care să hrănească pielea și să refacă depozitele de nutrienți.

În procesul de calmare al pielii este indicată aloe vera, deoarece conține peste 200 de compuși naturali, conferind efecte calmante, hidratante, hrănitoare, vitalizante și are și efecte antioxidante.

Crema de zi hidratantă cu Aloe Vera Solanie, cu formulă moale, care se absoarbe rapid și cu filtru UV este recomandată pentru ten uscat, deshidratat. Substanțele sale active sunt: ulei de sâmburi, de piersici și de struguri, unt de karite, acid hialuronic, extract de aloe și centela, vitamina E, pantenol, alantoină, dioxid de titan și micropigment. Conținutul de acid gras și ulei de sâmbure asigură regenerarea tenului. Pentavitina și factorul NMF are efecte hidratante, iar aloe vera, alantoina și pantenolul protejează de iritații, având efect calmant și regenerator.

Crema de noapte energizantă Q10 Solanie, fină și nutritivă cu coenzima Q10 asigură înnoirea, regenerarea nocturnă a țesuturilor. Crește rezistența tenului și încetinește îmbătrânirea. Biovectorul de germeni de grâu accelerează sinteza de colagen a tenului, pentru elasticitatea optimă a pielii. Vitaminele A, E, F asigură regenerarea nocturnă. Utilizare: recomandată pentru îngrijirea personală de noapte a tenului. Poate fi folosit cu creme de masaj cu lecitină, pentru nutriția mai profundă a tenului. Cantitate pe tratament: 2 ml

Acizii de fructe asigură exfoliere profundă și delicată. Uleiurile volatile accelerează circulația locală, tenul se încălzește și se înroșește, accelerând astfel absorbția susbtanțelor active. Senzația de căldură și roșeața se ameliorează rapid. Nu produce iritații.

Produsele selectate se folosesc în funcție de starea tenului.