E bine să știm care este acel machiaj care se pliază nevoilor noastre sau evenimentului. Pentru ca machiajul să redea frumusețea nativă a persoanei e nevoie să cunoști personalitatea omului și mediul său de viață.


 
La auzul cuvântului machiaj profesional, automat ne vin în minte imagini cu o sumedenie de produse de machiaj aplicate pe un ten imaculat, însă nu asta ar trebui să fie regula. Armonia ce se creează pe un ten care e bine îngrijit de produsele profesionale folosite, poate oferi un efect total schimbat purtătorului. Cu tehnica adecvată și produsele corespunzătoare putem crea o multitudine de machiaje, de la cele ușoare de zi până la cele elegante, îndrăznețe de seară. Iar imaginea de ansamblu nu trebuie să fie încărcată.

Pentru obținerea unui machiaj spectaculos și de lungă durată e primordial să parcurgeți câteva etape ce vor pregăti tenul Dumneavoastră.

Etapele realizării unui machiaj reușit pornește de la o bază de machiaj solidă, cum ar fi Crema Colagen Aqua Plus - Dr Spiller, Crema hidratantă de zi Hydro Colage sau Crema hidratantă de zi cu Caroten.

Ca și corector atât pentru zona ochilor și a cearcănelor cât și pentru tenurile cu diverse imperfecțiuni, vă recomandăm Corector lichid - K-Soft Concealer – Karaja.

Pentru o fixare de lungă durată e recomandat să utilizați un primer Ser Primer 2 în 1 pentru față - VEGAN - Aden, ce va fi urmat de aplicarea fondului de ten Fond de ten Compact cu efect mat și acoperire mare – MD și a pudrei translucide de fixare Pudra translucidă - Plaisir - Karaja - cu efect mat. Machiajul se va fixa mai bine și va fi de lungă durată dacă la final „o sigilăm” cu spray fixator ca Spray Fixator pentru machiaj 3 în 1 - 50 ml sau Fixator Make-Up - 100 ml - Karaja

Prin acești pași simplii machiajul va face față în orice situație, fie vară, fie iarnă.