Frumusețea naturală este adevarata frumusețe, de aceea, tot ce trebuie să facem este să o păstrăm. Cum reușim să facem acest lucru? Desigur, prin lucruri mici dar efectuate cu regularitate. Când vorbesc despre frumusețe mă refer atât la aspectul feței, a buzelor, ochilor, tenului, cât și la aspectul părului, al mâinilor, al cuticulelor, de fapt al întregului corp și, aici, aș aduce în discuție celulita și vergeturile. Sigur, întreținerea frumuseții tenului printr-un ritual de îngrijire zilnică este esențială. O demachiere corectă, o hidratare sau nutriție cu produse adecvate tipului de ten și vârstei.

 

 

Dar ce mai poți face pe timpul zilei, care sunt acele trucuri care te fac să arăți perfect?

 

Să începem cu fața și mâinile, de exemplu, pentru că ele sunt cartea de vizită a unei femei.

  1. Prospețime și hidratare

    Dacă ai tenul gras și pe parcursul zilei devine lucios, poți utiliza un șervețel cosmetic pentru a îndepărta surplusul de sebum prin tamponare ușoară, apoi pulverizează de la o distanță de 15-20 de centimetri Spray Regenerant Cu Acid Hialuronic - Cool Down de la Dr Spiller. Va reda instantaneu prospețimea pielii prin surplusul de hidratare. Și da, se poate utiliza peste machiaj.

  2. Adio edeme!

    Dacă dimineața te trezești cu ochii edematoși sau chiar iritați îmbibă o dischetă cosmetică cu Fiola Anti Aging pentru ochi cu Aloe Vera și Colagen Dr Spiller și păstreaz-o pe pleoape timp de 5-10 minute. Zona ochilor va deveni proaspătă și luminoasă.

  3. Ochi luminoși

    Dacă pe parcursul zilei îți simți ochii obosiți poți aplica Crema gel antirid pentru ochi cu caviar Solanie, chiar și peste machiaj. Plantele medicinale din compoziția sa și extractul de caviar vor reduce instantaneu iritația ochilor.

  4. Stop cearcăne!

    Un ajutor de nădejde în cazul cearcănelor persistente și a edemelor este Fiola Ginkgo Biloba și Fiola Cofeină MCCM. Ele pot fi aplicate prin mișcări de tapotare ca remedii rapide dimineața sau pot fi utilizate sub formă de cură timp mai îndelungat.

  5. Piele fină de bebeluș

    Produsele exfoliante aplicate de 1-2 ori pe săptămână, stimulează procesul de regenerare celulară și, deci, redau prospețimea tenului. Crema exfoliantă Struguri-Hialuron Solanie pentru tenuri mature, Crema exfoliantă pentru orice tip de ten Solanie, Crema exfoliantă cu Jojoba Dr Spiller.

  6. Buze senzuale și protejate

    Buzele, deoarece sunt un punct de atracție al feței trebuie să arate impecabil la orice vârstă. Sigur în tinerețe este suficient să utilizăm doar un balsam de buze pentru hidratare și protecție, atât iarna cât și vara la soare. Balsamul de buze cu Aloe Vera Dr Spiller este ideal pentru protecție și hidratare deoarece conține SPF. Să nu uităm însă, că după o anumită vârstă apar ridurile de expresie deasupra buzei superioare și este bine, ca din timp, să luăm măsuri, utilizând produse speciale cum ar fi Crema umplere contur buze Dr Spiller. De asemenea și rujurile utilizate trebuie să fie de calitate ca de exemplu Ruj de buze hidratant Aden și Ruj lichid Satin Effect Aden.

  7. Mâinile - carte de vizită

    Îngrijirea mâinilor și a cuticulelor este o necesitate atât iarna cât și vara. Mâinile reprezintă cartea noastră de vizită și pot trăda cu ușurință vârsta noastră. Dacă în tinerețe este suficient să utilizăm doar creme hidratante și nutritive cum ar fi: Crema Hidratantă pentru mâini și picioare Solanie, Crema Nutritivă pentru mâini cu floare de Cireș Solanie, Crema Nutritiva pentru mâini cu Migdale Solanie, Ulei pentru îngrijirea pielii cu floare de cireș și Ulei cuticule cu ananas Solanie. Pentru pielea matură, însă, unde au apărut deja petele de senectute, putem lărgi gama de produse cu Ser pentru albirea pielii cu vitamina C - Vita White - Solanie sau No. 8 Ser Retinoid HPR Solanie și Crema de albire și depigmentare Dr Spiller.

  8. O viață fără celulită

    Prevenirea apariției celulitei sau îmbunătățirea aspectului ei putem să o facem, de exemplu, prin perierea uscată zilnică cu o mănușă loofah a întregului corp sau doar a zonelor predispuse celulitei îmbunătățind astfel circulația sangvină și cea limfatică, iar apoi de 3 ori pe săptămână să aplicăm creme speciale anticelulitice. De exemplu: Gel Anticelulitic Dr Spiller, Crema de masaj anticelulitică Solanie, Crema Anticelulitică Temple MCCM.

  9. Masajul holistic

    Masajul cu piatra GuaSha când aplicăm crema de zi sau de seară, aduce imediat un efect de lifting. De exemplu Piatra de masaj Gua Sha Cuarț Roz Solanie sau Rola din Cuarț Roz pentru masaj Solanie.

  10. Păr de invidiat

    Părul poate fi denumit “coroana” unei femei, de aceea necesită o atenție specială. Un aspect îngrijit, o culoare adecvată și o freză potrivită pot scădea 10 ani ca aspect din vărsta biologică a unei femei. De aceea ce putem face acasă este să alegem produse care să redea strălucirea, hidratarea, volumul părului. Să utilizăm uleiuri speciale dacă firul este foarte uscat și să avem grijă ca vârfurile să nu fie despicate. Ca și recomandare: Șampon cu argan Sinergy, Mască fortifiantă pentru păr cu Argan, Mască hidratantă pentru păr uscat - Bio, Șamponul pentru toate tipurile de păr - Bio și Restructurant cu extract din semințe de in Sinergy.

 

10 + 1 Bonus: Nu uita să te hidratezi!

 

Consumul de apă este benefic nu doar pentru sănătatea organismului, ci și ca să arăți și să te simți bine. Apa ajută la detoxifierea organismului și la menținerea hidratării și elasticății pielii. În plus, te ajută să previi apariția ridurilor și a coșurilor.