Au sosit cele mai recente produse de colorare a sprâncenelor RefectoCil, cu ajutorul cărora puteți corecta deficiențele de culoare cauzate de lipsa firelor de păr și puteți îmbunătăți forma sprâncenelor.

Forma sprâncenelor care se potrivește cu forma și caracterul feței este astăzi mai la modă decât oricând în istoria machiajului. Sprâncenele estetice care se potrivesc cu caracterul feței, forma aranjată și culoarea sa, adaugă mult mai mult aspectului decât ai crede.

Cu ajutorul creionului pentru sprâncene puteți corecta imperfecțiunile pielii din jurul sprâncenelor sau chiar corecta părțile feței. Printre produsele disponibile în trei culori sigur veți găsi o nuanță care se potrivește cu propria culoare a sprâncenelor. Mai mult, cu pensula puteți îmblânzi firele dezordonate.

Creioanele pentru sprâncene dispun de:

  • Textură îmbogățită cu pulbere de mătase
  • Efect care durează până la 10 ore
  • Rezistență la transfer și la apă



    1. Creion pentru sprâncene dese Nr. 1 – Refectocil


    2. Creion pentru sprâncene dese Nr. 2 – Refectocil


    3. Creion pentru sprâncene dese Nr. 3 – Refectocil

 

  • Creion Nr. 1 - nuanță deschisă pentru sprâncene blonde sau maro deschis
  • Creion Nr. 2 - nuanță medie pentru sprâncene de culoare maro natural
  • Creion Nr. 3 - nuanță închisă pentru sprâncene de culoare maro închis spre negru


Iluminator pentru sprâncene RefectoCil

Cu ajutorul iluminatorului pentru sprâncene RefectoCil puteți ilumina anumite zone ale feței. Evidențiază contururile, în același timp conferind pielii o imagine mătăsoasă, strălucitoare și un aspect deosebit ochilor sau întregului machiaj.

 

Paleta largă de culori oferă posibilitatea de a alege nuanța potrivită, iar accesoriile ușurează procesul de vopsire. Vopselele RefectoCil sunt produse cosmetice profesionale atât pentru utilizarea în saloane cât și acasă, iar rezultatele vor fi de lungă durată, până la 6 săptămâni! Culoarea la vopsea trebuie aleasă în funcție de culoarea părului, ca să nu apară contraste prea puternice și inestetice. În general culoarea sprâncenelor trebuie să fie cu 3 tonuri mai închisă decât culoarea părului.