Subiectul depigmentării pielii dă de gândit tuturor specialiştilor. Aceştia sunt preocupaţi în special de petele pigmentate ce apar pe pielea îmbătrânită. De-a lungul anilor pielea nu doar îşi pierde din elasticitate şi devine vulnerabilă, dar starea ei se înrăutăţeşte şi din punct de vedere estetic.

Razele UV, leziunile suferite, schimbările hormonale, toate acestea duc la apariţia petelor pigmentare pe suprafaţa pielii şi acestea pot fi la fel de incomode ca şi lipsa de elasticitate. Estomparea petelor pigmentate în saloane nu este o sarcină imposibilă pentru cosmeticieni, ba dimpotrivă, cu puţină atenţie se pot obţine rezultate spectaculoase în tratarea pielii în curs de îmbătrânire.

Dezvoltatorii echipei Solanie, vestiţi pentru vastele lor cunoştinţe profesionale, au descoperit această posibilitate şi cu noua serie Vita White deschid noi perspective în domeniul depigmentării pielii. Noutăţile ce completează perfect seria de produse AHA Peel, prin varietatea substanţelor active şi prin mecanismele create în mod conştient, reglează producerea de melanină încă de la începutul procesului. Astfel producerea de pigmenţi este controlată încă în stadiu incipient, reducând astfel posibilitatea pigmenţilor de a ajunge în derm.

Produsele Vita White, singure sau în combinaţie cu produsele AHA Peel, oferă un program perfect de albire a pielii, atât pentru prevenire, cât şi pentru reducerea semnelor vizibile deja.

Plan de tratament

Tratament de albire și depigmentare - Vita White

  Descarca