Produsele de îngrijire Solanie, datorită compoziţiei lor speciale pot fi folosite în mod creativ, chiar fără a respecta destinaţia lor iniţială, obţinând totuşi rezultate bune.

Cine curăţă mult, ştie că este neplăcut – atât pentru client, cât şi pentru cosmeticiană – dacă nu putem înmuia tenul în mod corespunzător. În acest caz tratamentul este mai dureros pentru client iar pentru cosmeticiană este mai dificil şi necesită timp mai îndelungat. Ne putem confrunta cu o astfel de situaţie oricând, fiindcă putem să ne epuizăm stocul de creme pentru înmuiere sau s-ar putea să nu fim suficient de pregătiţi pentru astfel de situaţii.

Crema exfoliantă Solanie este un produs de bază al saloanelor, putem deci spune că avem în stoc cantitate suficientă în permanenţă. Oare la ce se mai poate folosi aceasta? Pentru înmuiere, fiindcă substanţele active, speciale din compoziţia sa dizolvă grăsimile oxidate şi impurităţile, îndepărtează celulele moarte, asigurând curăţarea perfectă pentru absorbţia substanţelor active. Conţine acid lactic şi acid de mere, acestea conferind strălucire tenului şi îi îmbunătăţesc tonusul. Dimensiunile porilor se reduc, dispar ridurile mici, cele mai adânci se estompează. Faţa devine mai colorată, petele de pigmentare se estompează, faţa întinereşte. Crema exfoliantă este potrivită şi pentru înmuierea tenului înainte de tratament. Pentru obţinerea efectului scontat aplicăm pe faţă crema, apoi o masăm uşor (chiar cu ajutorul aburului), lăsând timp acizilor, apoi acoperim porţiunea cu folie, pentru a înlesni absorbţia. După îndepărtarea foliei frecăm uşor pielea, ca granulele să îndepărteze celulele cornoase, apoi o ştergem cu compresă umedă. În cazul în care stratul de cremă exfoliantă a fost aplicată într-un strat mai gros, putem folosi Gel accelerator cu lipamină Solanie pentru intensificarea efectului (aplicăm peste crema exfoliantă gelul accelerator cu ajutorul unei pensule), fără abur. În acest caz îndepărtarea “măştii” se face cu spatula, apoi se curăţă pielea cu compresă umedă.Vă dorim succes şi eficienţă în activitate!