Stratul hidrolipidic al pielii conține 10-20% din întregul conținut de apă al organismului. În cazul în care nu consumăm suficiente lichide și organismul este deshidratat își completează carența de apă din țesutul cutanat.


Deshidratarea în timpul verii este des întâlnită pe de o parte pentru că nu se consumă suficiente lichide, pe de altă parte datorită faptului că prin procesul de transpirație se pierde o bună parte a lichidului din organism. 
Când țesuturile cutanate sunt deshidratate procesele de reînnoire celulară sunt dezechilibrate astfel și procesele de regenerare a celulelor au de suferit. Primul pas în echilibrarea proceselor celulare cutanate îl reprezintă consumul suficient de lichide, apoi acesta trebuie suplimentat de hidratarea cosmetică pe care o realizăm în mod special cu acidul hialuronic.

Serul no. 7 cu acid hialuronic Solanie asigură fermitatea și elasticitatea tenului. Se absoarbe rapid. Utilizarea serului reduce spectaculos semnele vizibile ale îmbătrânirii, îmbunătățește aspectul tenului. Scade adâncimea ridurilor, tenul devine mătăsos și moale. Recomandat pentru toate zonele tenului. Este accesoriul ideal în tratamentele antirid. Se poate utiliza cu diferite măști, pentru tratamente cu ultrasunet și iontoforeză, sau pentru masaj.

Serul aur cu acid hialuronic Solanie ca tratament reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii și îmbunătățește starea pielii. Cercetările aplicațiilor cosmetologice au demonstrat, că aurul funcționează ca un fel de catalizator în epidermă, accelerând favorabil procesele fiziologice.  Nanoparticulele din conținutul serului ajută la absorbția mai bună al acidului hialuronic. Se intensifică capacitatea de autoregenerare a pielii, se accelereaza detoxifierea, evacuarea zgurii și neutralizarea radicalilor liberi. Recomandat pentru toate tipurile de ten și pentru persoanele de vârstă medie și matură. Proprietățile înalte de legare și reținere a apei sporesc în mod natural hidratarea țesutului conjunctiv.