Știați că? Efectele Mezoterapiei le puteți obține și fără ace cu MezoPeptide.

Linia MezoPetide de la Solanie, prin produsele sale inovative reușește să trateze cinci aspecte inestetice ale tenului matur.

Complexele create pe bază de peptide sintetizate din plante, redau densitatea și elasticitatea pielii mature similar unei ședințe de mezoterapie.

Neodermylul, Matrixylul, Teleangynul, Rubixylul, Argilerina si Leuphasylul sunt peptide pe care le regăsim atât în Complexele destinate uzului profesional, cât și în Elixirele care completează tratamentul zilnic de acasă, care pe lângă efectele de rejuvenare a pielii, hidratează în profunzime, reduc roșeața și reglează secreția de sebum.

Crema activantă Peptid-In Booster Ceramid 24, sau 24 Plus, Gelul Exfoliant și Masca regenerantă de masaj Pro Firm Recovering 3 Peptide completează Linia MezoPeptidelor.

Rejuvenare fără ace cu efect maxim, chiar de la prima ședință.

 

 

Sfaturi:
Exfoliere – Se masează ușor cu Gel exfoliant Pro Enzyme Fine Peeling 2-3 minute – se va înroși pielea
Tonifiere – Mai întâi se aplică Loțiune tonică hidratantă Struguri-Hialuron; apoi Loțiune tonică dezinfectantă fără alcool, dacă tenul s-a înroșit foarte tare
Hidratare – Complexele cu peptide se pot amesteca în funcție de necesitățile tenului. La un tratament avem nevoie de 2 ml (14 pufuri). De exemplu 1 ml (7 pufuri) din Complex Pro Relax Wrinkless și 1 ml (7 pufuri) din Complex Pro Lift Volume. Folosim ultrasunet cu Gel Hialuron Plus pentru ultrasunete timp de 8 minute. Nu se șterge surplusul.
Nutriție + Masaj – Se aplică Mască regenerantă Pro Firm Recovering și se efectuează un masaj timp de 10-15 minute. Dacă tenul este sensibil pentru a nu-l irita se folosește doar ultrasunetul fără masaj.

Pentru acasă se recomandă:

o cremă:

  • Cremă activantă Peptide-In Booster Ceramid 24 – 50 ml
  • Crema activantă Peptide-In Booster Ceramid 24 PLUS - 50 ml

și un Elixir în funcție de tipul de ten:

  • Elixir contra roșeții Red Off Skin Calming cu 3 Peptide – 15 ml
  • Elixir de reducerea ridurilor mimicii Perfect Relax 3 Peptides – 15 ml
  • Elixir hidratant Extreme Hyaluron 3 Peptides - 15 ml
  • Elixir pentru o densitate mai mare Max Lift cu 3 Peptide - 15 ml
  • Elixir Ultra Matt cu 3 Peptide - 15 ml